Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
975
Tıklama
0
Öne Çıkarma
samsung vcc8830 mu phlilips fc9912 mi
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ikisi arasında kaldım samsungu kulllanan arkadaşlarım var hepa 13 filtre ve çok iyi emiş gücü var diyorlar 350 tl civarı
phlips ise gold da kampanyada 850 tl yıkanabilir hepa 13 ve koldan kumanda var birisi diğerinin yarı fiyatı.
ne dersiniz ?



A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

gerçi cevap veren olmadı ama ben ikisini de mağazada deneyip. samsung'u aldım. gürültüleri, çekiş güçleri aynı malzeme kalitesi sanki philips açısından biraz daha iyi gibiydi. koldan kumanda artı biraz daha kaliteli başlık için 2 katı fiyat vermek istemedim.
evde ilk kullanımda topladığı toza inanamadık. toz hanesi boşaltması kolay. filtreler ulaşması ve temizliği, açısından kolay yerde. sesi az değil normal süpürge sesi. malzeme kalitesi orta. şimdilik bu kadar kullandıkça yazarım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

Bana soracak olursan Philips elektrikli süpürge konusunda Samsung'a göre daha deneyimli bir firma. Philips FC9912'yi karşılaştırmışsın; yeni çıkan Marathon Ultimate serisi süpürgeler de oldukça başarılı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

mutlaka öyledir ama philips in fiyatlandırmasında sıkıntı var.aralarında 2 katın üstünde fiyat farkı var ikiside hepa 13 kullanıyor ikisi de çekiş gücü olarak birbirine çok yakın ama biri diğerinin 2 katından fazla. her neyse ben aradaki fiyat farkına değer bir durum görmedim. samsung'u tercih ettim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.