A

Yüzbaşı
15 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
bluetooth hoparlör mü? soundbar mı? bütçe 1500tl
arkadaşlar 1500 tl civarı bütçem var. sony v21d benzeri bluetooth hoparlör mü tavsiye edersiniz, yoksa daha düşük bir bütçe ile sound bar mı?
Bluetooth hoparlörün üstünde dvd, radyo usb girişleri olması bana çok cazip geliyor. Kablo olmaması da cabası. Fikirlerinizi bekliyorum.
A
5 yıl
çift hatlı telefon tavsiyesi
çift hatlı telefon tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2000 lirayı aşmak istemiyorum. Çok gönüllü olmasam da çok çok iyi bir telefon için 2500 civarına çıkabilirim.Samsung c9 pro düşündüm çok şikayet var ve ithalatçı garantisi korkuttu. j7 pro fiyat olarak çok cazip geldi ama o da ithalatçı garantili. Note fan edition'ı çok beğeniyorum eşime 2000 tl den almıştım ama o da fiyat olarak uçtu gitti. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Saygılar.
A
7 yıl
İSTANBUL\u0027DA MOBİLYA NEREDEN ALINIR
İstanbul'da kaliteli ama uygun fiyatlı mobilya nereden alınır? Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Modoko ya baktım fiyatlar çok pahalı özellikle Anadolu yakasında( uygun olacaksa avrupa da olur) mobilya nereden almalıyım?
A
9 yıl
zenfone 5 radyo sorunu
telefonuma henüz lolipop güncellemesi yüklemedim. son gelen tamir güncellemesini yükledim. radyo sistem başlatılıyor diye ikaz verip kalıyor. ne yapmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim.
A
9 yıl
samsung vcc8830 mu phlilips fc9912 mi
ikisi arasında kaldım samsungu kulllanan arkadaşlarım var hepa 13 filtre ve çok iyi emiş gücü var diyorlar 350 tl civarı
phlips ise gold da kampanyada 850 tl yıkanabilir hepa 13 ve koldan kumanda var birisi diğerinin yarı fiyatı.
ne dersiniz ?
A
9 yıl
ipad arızası hakk.
ipad mini bozuldu. ekranda gökkuşağı gibi dikine çizgiler oluştu. alete çok temiz baktım hiç bir darbe almadı zaten serviste dışında kozmetik hiç bir sorun yok diyor ama iç ekseninde hasar var kullanıcı hatası diyor. hiç bir şekilde darbe almadı darbe emmaresi de yok ne yapmam lazım. yol gösterirmisiniz?
A
10 yıl
atlanta hd box 4a için hazır kanal listesi var mı?
varsa nasıl yükleriz.
A
10 yıl
z1, g2,s4
sizce hangisi. kısaca nedenleri ile yazabilir misiniz?
A
10 yıl
cı + hakk.
cı d smart modülüm var daha aktif etmedim cı + modül girişli grundig receiver alsam problem yaşar mıyım?
A
10 yıl
d smart modülü çalıştırabilecek hd uydu alıcısı
d smart modülü çalıştırabilecek modüllü hd uydu alıcısı ihtiyacım var. önerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.