Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1124
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Firefox otomatik tamamlama neden çalışmıyor (ÇÖZÜLDÜ)
Y
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sürüm 34 den sonrasını yükleyince kayıtlı şifrelerim var olduğu halde mesela buraya yada facebook'a herhangi bir siteye otomatik giriş yapılmıyor giriş kutusu kısmına tıklayınca kullanıcı adı çıkmıyor ve şifrede çıkmıyor yani otomatik tamamlama özelliği çalışmıyor bu sorun son sürümden sonra olmaya başladı (35.0 ve 35.1) eski sürüme dönünce yine çalışıyor, bu sorunu yaşayan kimse varmı? yabancı forumlarda bu soruna dair açıklamalar var ama denedim olmuyor..

< Resime gitmek için tıklayın >


Kendi soruma kendim cevap vereyim, bu sorunu yaşayanlar varsa şu adımları takip etsinler (ben portable sürümünü kullanıyorum) tekrar 35.0.1 güncellemesini yaptım ardından "Firefox\Data\Firefox" klasörü içindeki prefs dosyasını silip firefoxu yeniden başlattım (siz prefs dosyasını bulun nereye kayıtlıysa), ben bu şekilde otomatik tamamlamayı geri getirmeyi başardım...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Youngman17 -- 19 Şubat 2015; 22:24:19 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.