Y

Çavuş
23 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
Modem Kablolu İnternet Sorunu
Merhabalar,
modem markası Huawei 630a sorunum ise kablolu bağlantımın 10 saniye de 1 sürekli kopması flushdns yapmadan internet bağlantısını kablolu da sağlayamıyorum, kablosuz da öyle bir sorun yok ttneti aradım hat değerlerim normal portlar da sıkıntı yok problem ne olabilir..

Daha önce yerel ağ bağlantım da ip bağlantısını otomatik olarak alabiliyorken şu an el ile yazarak
192.168.1.2 - 255.255.255.0 ve 192.168.1.1 modem arayüz ip girerek internet bağlantısı gerçekleşiyor ve aynı zaman da modem içine de aynı ip leri girdim, dediğim gibi daha önce bu şekil de değildi..
Y
9 yıl
Resimden adres bulma önerisi
Selamlar bende başarsoft igo primo 9.6.29.468978 sürümü var ve araştırmama rağmen resim ile yer bulma özelliği yok sanırım yada ben yapamadım aslında resim görüntüleyici var fakat aktif durumda değil bana çektiğimiz resimlerin koordinatlarına göre istediğim adrese götürecek android de kullanacağım bir uygulama söyleyebilirmisiniz..
Y
9 yıl
Firefox otomatik tamamlama neden çalışmıyor (ÇÖZÜLDÜ)
sürüm 34 den sonrasını yükleyince kayıtlı şifrelerim var olduğu halde mesela buraya yada facebook'a herhangi bir siteye otomatik giriş yapılmıyor giriş kutusu kısmına tıklayınca kullanıcı adı çıkmıyor ve şifrede çıkmıyor yani otomatik tamamlama özelliği çalışmıyor bu sorun son sürümden sonra olmaya başladı (35.0 ve 35.1) eski sürüme dönünce yine çalışıyor, bu sorunu yaşayan kimse varmı? yabancı forumlarda bu soruna dair açıklamalar var ama denedim olmuyor..

< Resime gitmek için tıklayın >


Kendi soruma kendim cevap vereyim, bu sorunu yaşayanlar varsa şu adımları takip etsinler (ben portable sürümünü kullanıyorum) tekrar 35.0.1 güncellemesini yaptım ardından "Firefox\Data\Firefox" klasörü içindeki prefs dosyasını silip firefoxu yeniden başlattım (siz prefs dosyasını bulun nereye kayıtlıysa), ben bu şekilde otomatik tamamlamayı geri getirmeyi başardım...
Y
10 yıl
Uydu Tavsiyesi 2014
Arkadaşlar merhabalar, şu an mevcut olan televizyonum scart girişlidir (ileri doğru led tv alıcam) karasal anteni iptal ettikleri için (sitede oturuyoruz) uydu cihazına ihtiyacım var 1 kaç model buldum yorumları okudum arasından seçim yapıcam fakat televizyonum scart girişli olduğu için alacağım cihazlarda scart girişi yok bu sorunu herhangi bir aparat yardımıyla çözebilirmiyiz yani listemdeki hd özellikli scartsız cihazları scartlı televizyona bağlayabilirmiyiz kulaktan dolma değil de bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim, listeme aldığım cihazlar şunlar

KAMOSONİC KS-HD1512 FULL HD fiyat: 164 tl
Redline TS 100 HD fiyat: 103 tl
Next Minix Full HD BROTHER fiyat: 139 tl
Sunny AT-16000 Usb Media Full Hd fiyat:78 tl

eğer led tv alırsam hem scart özelliği hemde hdmi özelliği olan uydu alıcıları varsa (yukarıda next brother var ama sorun yaşayanlar fazla) tavsiyelere açığım benim uydu alıcısından beklentilerim fazla yok, yok interneti olsun yok kaydetsin pek işim olmaz extra özelliklerle sadece kanalları sorunsuz net izleyeyim yeterlidir görüşlerinizi bekliyorum sevgiler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.