Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
394
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hobiye yeni başlamak isteyen birine tavsiyeler
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba forumdaşlar, bu hobiye yeni yeni merak salmaya başladım ve kendi çapımda ufak araştırmalar yaptım fotoğraf makineleri hakkında.Çekeceğim fotoğraf türünü kafamda kararlaştırdım. Havacılığa ilgim çok büyük olduğu ve hedefim pilotluk olduğu için spotterlık yapmayı düşünüyorum. Kafamda iki makine var şu an için ama ondan önce sanırım bu 18-55, 18-135 IS STM lensler hakkında bir şeyler ögrenmem gerekiyor. Aklımdaki iki modeli de yazayım bu arada Canon 650D ve 700D. Fark ettim ki bilmediğim bir süru terim var. Bir rehber önerebilirseniz sevinirim bunları ögreneceğim. Lensler, makinenin kullanımı vs. Ve spotterlık için önerebileceğiniz lens varsa sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 yıl
Yüzbaşı

600D + 18-55 + 18-135 İle Başlaya Bilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3
11 yıl
Binbaşı

Ana terimler icin Kutay kosemin videolarina goz atabilirsin spotterlik hakkinda bir bilgim yok.

makine olaraksa
600D + 18-55 + 55-250 alabilirsin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim kesinlikle bakacağım videolara. Neden 600D öneriyorsunuz peki 650D modeli başlangıç için iyi değil midir ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Vendetta0
3
11 yıl
Binbaşı

tabikide iyidir Bütçeniz varsa neden olmasın



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.