Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
819
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xperia Arc S Telefon Açılmıyor !
O
11 yıl (414 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar , xperia arc s telefonum malesef açılmıyor SONY yazısı ile XPERİA yazısı arasında gidip geliyor sürekli. Ne tam olarak açılabiliyor ne de kapatabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim , güncelleme yapsam kurtarılır mı ? Kapalı telefona nasıl güncelleme yapılır ? Son olarak güncelleme esnasında bilgi veya veri eksikliği yaşar mıyım ? Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
11 yıl (208 mesaj)
Onbaşı

bendede xperia s var brick oldu telefon bir kez titriyor ama sony yazısına gelmiyor. yardım bekliyorum



B
11 yıl (3881 mesaj)
Yüzbaşı

Stock rom atın düzelir büyük ihtimal Flashtool ile



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl (398 mesaj)
Yüzbaşı

Büyük ihtimal recoveryden bir işlem yaptıktan sonra bu hale geldi? Recovery den Wipe cache ve Wipe dalvik cache yapın öyle deneyin olmazsa flashtool ile stock rom atın düzelir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.