Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
917
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 Tv den birinde yayın kesiliyor uzmanlar içeri lütfen! (Çözüldü)
K
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Öncelikle merhabalar değerli forumdaşlar bu gün sizlere bir sorum olacak evimize yeni bir Philips 47inç Smart tv aldık evdede bir adet daha önceden var olan d smart kutu vardı.

Şimdi salon ile oturma odası yan yana yapan müteait iki duvar arasına paralel olarak bir tane çıkış koymuş yani tek kablo çatıdan geliyor ama hem salona hemde oturma odasına çıkıyor.

Sorun şu ki salondaki smart tv yi açınca kendinden uydu alıcılı yandakı d smartın yayınını kesiyor d smartı açıncada içerdeki tv nin ikisini açıp aynı anda izleyemiyoruz bunun çözümünü bilenler var ise lütfen bana yardımcı olabilirler mi ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi günler efenim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karankula98 -- 7 Eylül 2014; 2:42:37 >

K
10 yıl
Binbaşı

Tek lnb den gelen yayini sadece bir uydu alicsinda kullanabilirsin.. Ayni anda iki aliciyidaa acarsan yayinlarin bazilari olur bazilari olmaz.. Sinyal duser vs vs.. Sorun yasarsin.. O yuzden bir alici acikken digerini kapatin.. Her iksinide kullanmak istiyorsan bir hat daha cektirmen lazim.. Tabi yer varsa..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Binbaşı

Yayın tek lnb den geliyordur, aynı anda iki uydu alcıyı da çalıştırırsanız, hem d-smart'ın hem de tv'nin tunerları yanabilir dikkat edin. Eğer teknik arıza çıkmasa bile ki kesin çıkacaktır, kensilikle sinyal kaybı olur.

Çanağınıza çiftli lnb takıp, tvnize bir kablo daha çekmeniz gerekiyor. Aksi takdirde tek bir kaynakta izleyebilirsiniz.



T
10 yıl
Yüzbaşı

iki uydu alıcı sd olsaydı sıkıntı pek olmazdı ama hd kutularda sıkıntı oluyor. Sinyal yetmiyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi çözümü yeni hat çekmek olur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hepinize çok teşekkür ederim kusura bakmayın foruma dönemedim bir süre dediğiniz gibi artık o zmn çatıdan bir kablo daha indireceğim.
Millet 2 kuruş fazla kazanacak diye malzemeden çalıyor madem ki böyle bir durum var yapan müteait 3 kuruş daha fazla verip iki kablo indirseymiş ya ne ise sağlık olsun tekrardan teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.