Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
571
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARC YAZILIM SORUNU ACİL YARDIM
W
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba telim sony xperia arc dır. Siteden arc/arc s 4.4.2 yi yükledim. fakat şarjı yarım günde bittiğinden eski sürüme dönmek istedim. 4.0.4 e döndüm fakat tel modeli LT18i olarak gözüküyordu. Hiç sorun yok der iken tel meğersem şarj tutmuyormuş. şarja takdığımda sürekli şarj oldu ibaresini vermekte. Tekrar tekrar yüklemeyi denedim ama çözemedim. Nasıl bir yol izlemem lazım.Forumlara bakmaktan beynim sulandı, o yüzden burda konu açmak zorunda kaldım.



E
10 yıl
Binbaşı

O sorunun şarj tutmadığından ötürü olduğunu nasıl anladın. Belki şarj algılayıcı entegrede bir sorun var ondan ötürü de olabilir. Rom yüklemek için kullandığın cwm ' den her yükleyişten önce veya sonra bataryaya wipe çekiyormusun?



A
10 yıl
Yarbay

şarj sürekli yüzde yüz mü gözüküyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @wizard12
W
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sürekli %100 gözükmekteydi. En son tekrar tekrar kernel yükledim ve en son birdaha eski sürümü flashtool yaptım 4,0.4 e dönebildim sorunsuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

telefon şarj olurken yere düştü. bataryayı taktım açtım. Gene aynı şekilde şarj dolu yazıyor demekki yazılımsal bir sıkıntı değilmiş. sorun ne acaba



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.