W

Yüzbaşı
19 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
Cam filmi sonrası kalan parçalar hk.
aracın eski sahibi satmadan önce tüm camlara yaptırdığı cam filmlerini sökmüş.(ön cam dahil)
büyük ihtimal ön göğüsün arkasına da bundan dolayı sıvı geçişi olmuş usb arızası hatta usb dip soketinde oksitlenme vardı.
yan camları açtığım zaman yapışan bu kalan artıklara yapışan tozlar hem ses çıkartmakta hem de camı çizmekte. 
bu izleri en temiz nasıl temizleyebilirim sizce daha önce söktüren oldu mu ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
Citroen C3 Mercekli far ve direksiyon hk.
Arkadaşlar merhaba benim gibi internette c3 aracı için direksiyon ve mercekli far arayanlar kesin vardır. C3lerin deri direksiyonlarının alt kısmı zaman içerisinde pul pul dökülüyor. Bunu spor direksiyon da yer alan nikelaj ile değiştirmek isteyen birçok kişi vardır kesin ama malzemeyi bulan var mıdır? şahsen ben bulamadım =).
Bir diğer husus da mercekli far yapımı nette bir iki kişi gördüm ama fiyat 1250-2500 diyorlar. birde 2500 olan muayeneden geçiyor diğeri geçmiyormuş.
Bunlar hakkında bilgisi olan yaptıran - yapabilecek olan var mı ?
Bilgileri paylaşa bilirseniz sevinirim.
Aracım 2011 C3 Confort.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
Abra A7 V10.2 Batarya hk.
Merhabalar

bu model monster kullanan var mı aldığımdan bu yana batarya maks. 1 saat gidiyordu.
1 sene sonra servise götürdüm normal dediler ama batarya 30/40dk kadar düşmeye başladı
bunların batarya süresi böylemi yoksa benim makinede sorun varda bunlar beni sallıyor =)
kullanan var ise yorum alabilir miyim?
teşekkürler.
W
5 yıl
Led farları eski orjinal haline getirme
Herkese merhaba aracı aldığımda eski sahibi Carub marka turbo xenon led takmış ama ben bunları orjinaline çevirmek istedim fakat eski ampül arkasında tek soket yeri var sökecek olduğum led de iki soket var bunun bağlantısı nasıl yapabilirim ?< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
W
6 yıl
Mini cooper s Lastik Basınç Sensörü
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım aracımın jantlarını boyattırdım. boyattırma sonucu lastik basınç sensörü uyarı veriyordu. daha sonra lastikçi hava kaçırıyor mu die sibop kapağını açıp suya sokmuştu daha sonra kullanım sırasın da ekranda aşağıdaki uyarı vermektedir. sizce lastik basınç sensörü pili mi zayıflamıştır ? yada arızalanmış mıdır ? < Resime gitmek için tıklayın >
W
6 yıl
Jant düzeltme
Arkadaşlar herkese merhaba yeni bir araç aldım ve jantımı siyaha boyatmak için bir tanıdığa götürdüm ve aracı bıraktım jantta sıkıntı yok diye biliyordum fakat aracı teslim aldıktan sonra aracın direksiyona bıraktıktan sonra sola çektiğini farkettim. Geri götürdüğümde sol arka ile sol önü değiştirdi düzeldi fakat çalışanlardan biri jantımın bir tanesinin eğri olduğunu söyledi bende bunun üzerine şikayet edince bugün aldılar jant düzelttik diye aracı geri getirdiler ama aracın jantları aynı duruyordu sadece ön lastikte balans gram ağırlığı bayaa artmış uzunca gidiyor ağırlık. Arkadakinde ise yerleri değiştirmişler düzelttik diye vermişler sizce bu işlemin güvenirliği nedir ??
W
10 yıl
ARC YAZILIM SORUNU ACİL YARDIM
Arkadaşlar merhaba telim sony xperia arc dır. Siteden arc/arc s 4.4.2 yi yükledim. fakat şarjı yarım günde bittiğinden eski sürüme dönmek istedim. 4.0.4 e döndüm fakat tel modeli LT18i olarak gözüküyordu. Hiç sorun yok der iken tel meğersem şarj tutmuyormuş. şarja takdığımda sürekli şarj oldu ibaresini vermekte. Tekrar tekrar yüklemeyi denedim ama çözemedim. Nasıl bir yol izlemem lazım.Forumlara bakmaktan beynim sulandı, o yüzden burda konu açmak zorunda kaldım.
W
15 yıl
2g ye 3.0.1 i yükledim ve ban!!!!!!!!!!!!!!!1
arkadaşlar yardım iphonemu uzunca bir süredir kullanmıodum tekrar kullanıyım dedim içindeki rehberi silmek istedim ayarlardan sıfırlaya girdim ve sabah kalktığımda tel açılmıodu . bende restore ediğim dedim şansımada 3.0.1i indirmişim dikkat etmeden vede direk yükledim dolayısıyla active olmuo cihaz çalışmıoda geride döndüremedim.. Nasıl geri döndüre bilirim cihazı!!!! FOTOLAR vardı önemli onları nasıl geri kurtarabilirim yardım lütfen arkadaşlar !!!
W
15 yıl
5800 konuşma sorunu
arkadaşlar cihazı alalı 1hafta olmadı konuşurken karşı tarafın sesi bi yükselio bi alçalıo kısılıo fln sinir bozucu ya sizdede öle bişey oldumu sorun hoparlörmü bozuk acaba cihazıda kendi ellerimle açtım jelatinini fln ya pofss...
W
16 yıl
DOĞUŞ OTO SERVİSİMİ PAHALI YOKSA ATA OTOMOTİVMİ??
ARKADAŞLAR ANKARA'DA BU SERVİSLERDEN HANGİSİ DAHA UYGUN SERVİS OLARAK KALİTELİ VEDE PAHALILIKK BAKIMINDAN SİZCE HANGİSİ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.