1. sayfa
| Mercedes B serisine benzemis.Begenmedim. |
| aynen merceds b serisine benzemiş ve olmamış. bmw 1. serisine benzetip daha lüks/konforlu yada daha düşük bir tarz yapsalardı daha iyiydi. |
| BMW nin diğer tasarımlarına göre BERBAT ötesi olmuş. |
| Tasarımını ben de beğenmedim |
| 3 serisindeki 136 hp 1.6 l motor ile bu 3 silindirli 1.5 l 136 hp arasında ne fark var acaba? Bu 3 silindirli motora neden ihtiyaç duyuldu bilen var mı? |
Olmamış |
| Bostancı Sanayi de 1 Serisi ile Mercedes B serisinden birleştirilip yapılmış sanki. |
| Ne gerek vardi |
Bu arabayı alan olacak dimi |
artık bütün bmw ler mersedes çakması. bütün bmwler birbirininde kopyası aynı zamanda. bmw işi cozuttu. |
Egzozlara bak aga ya ![]() ![]() |
1. sayfa
Standart modele göre daha agresif olan 2-Serisi Active Tourer M Sport'ta aerodinamik body kiti, parlak siyah ön ızgara, spor ayarlı süspansiyon ve 17-18 inch jantlar öne çıkıyor.
M SPORT'TA NELER VAR
M Sport paketinde sportif stil, kabin, deri kaplı spor direksiyon simidi, özel döşemeli spor koltuklar, antrasit tavan sacı ve M-markalı kapı eşik plakaları gibi eklerle devam ediyor.
Aracın 3 farklı motor seçeneği ile piyasaya çıkması bekleniyor: 1.5 litre, 3 silindirli, benzinli, 136 beygirgücüne ve 220 Nm torka sahip motor, 2.0 litre, 4 silindirli, benzinli, 231 beygirgücüne ve 350 Nm torka sahip motor, 2.0 litre, 4 silindirli, dizel , 150 beygirgücüne ve 330 Nm torka sahip motor.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >