OYUNA YİNE BAĞLANAMIYORUZ.AF BUYRUN AMA ARPANIZ MI FAZLA GELDİ KARDEŞİM.NEDİR BU YA SÜREKLİ BAĞLANTI SORUNLARI....SİTE DAHİ AÇILMIYOR. YUH ARTIK NE DİYEYİM.FORUMDAN YOK O YASAK YOK BU YASAK DEMEYİ İYİ BİLİYORSUNUZ.BUMUDUR CİDDİYETİNİZ???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Birçok oyuncu giriş esnasında sorunlar yaşıyor, fakat kontrollerimiz sonucu bunun tarafımızdan kaynaklanmadığı anlaşılmıştır. Belki de bu yakın zamanda Türkiye'de devreye giren yeni sansür yasası ile alakalı bir durum olabilir. Çünkü sorun kimi oyuncularda varken kimileri sorunsuzca oyunu oynayabiliyor. Sorununuzun devam etmesi halinde lütfen internet servis sağlayıcınız ile görüşün, umarım bu konuda size yardımcı olabilirler.
Sorun tarafımızdan kaynaklansaydı eğer zararınızın karşılanacağına inancım sonsuz olurdu. Fakat Türkiye bağlantıları sebebiyle yaşanan bu durumda herhangi bir zarar karşılaması olmayacaktır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.