Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
985
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hdd konusunda yetkin arkadaşlar
Z
13 yıl (47 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Raw olan hdd imden veri kurtarmaya çalışıyorum ancak,tarama aşaması % 80 lerde iken hdd görünmez oluyor,yani resmen bilgisayarımdan uçuyor...Bunu aşmanın bir yolu varmıdır acaba?Ya da bunun anlamı nedir?15-20 kadar program denedim sonuç aynı..% de 80 lere kadar her şey normal,verilerimi de görebiliyorum ama taramayı sonlandıramıyor ve kurtarma işlemini yapamıyorum..Anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum



İ
13 yıl (189 mesaj)
Teğmen

Tamamen biçimlendirip yeni birim oluşturduktan sonra , Recovery My Files ile aratırsan verilerine tamamen ulaşabilirsin .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl (47 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Okuduklarımın çoğunluğu hdd üzerinde işlem yapmayın yönünde(veri yazma-biçimlendirme),o yüzden tedirginim biraz.Şu tarama handikapını aşmanın bir yolu yokmudur acep :-(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl (13484 mesaj)
Yarbay

%80'e gelmeden %70 ya da %75'te taramayı durdurup o aşamaya kadar bulduklarını kurtaramıyor musunuz ? Hangi programları denediniz bilmiyorum ama ben şu 2 programı kullanıyorum denemediyseniz bir deneyin.

Recover My Files
Active File Recovery Professional


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl (47 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim,inanın böyle düşünmek aklıma gelmemişti.Hemen deniyorum,sağ olunuz :-)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl (47 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Hayırlısıyla ve az bir kayıpla atlattık şükürler olsun...
''Rietveld'' e çok teşekkür ederim,verdiği tüyo sayesinde dosyalarıma az bir kayıpla kavuştum.Kullandığım ve başarısız olan yazılımları yazmaya gerek görmüyorum..Her halde 30-40 yazılım ve bir dünya da live cd,data rescue cd,ubuntu,linux,unix vb denemişimdir şu zehir olan son iki ay içerisinde :-( ...Ama sonuç hüsran oldu hep...750gb hdd i taraması bir dert,taramadan sonra kurtaramamak ayrı bir dert..Ama ''Restorer Ultimate'' denen mucize yazılım sayesinde dosyalarımı,aynı isimlerle ve hepsi çalışır şekilde kurtardım..Programı şiddetle tavsiye ediyorum,RAW olmuş hdd in defterini aynen dürmüştür mucize yazılım..Allah kimseye yaşatmasın,veri kaybı çok kötü şeymiş...Önerdiğim yazılımı mutlaka arşivinizde bulundurun...Veri kayıpsız günler dilerim :-)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.