3 gündür internete giremiyorum müşteri temsilcilerini en az 10 kere aradim,izmir, ankara vs vs genel bir sorun var hergün en kisa sürede düzeltilecek diyorlar benim anlamadığım nasil bir genel sorun bu?Millet 3 gunde uzaya gidip geliyor biz bir internete giremiyoruz,elektrik kesintisinden sonra oldu bunlar, 2 yıldır Superonline fiber kullanicisiydim cokta memnundum bu ay sozlesmeyi uzatip süper 3 lu tarifesine gecmistim gecmez olaydim,aileme karsi mahçup oldum bunlarin alt yapisi iyi degil neden sözlesme yaptin diye oysa 2 yildir hiçbir sorun yoktu bir elektrik kesintisiyle mi böyle rezil oluyor yarin 12 e kadar bekleyeceğim gelmese iptal edecegim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu aralar heryerde kilitli parke döşeme işleri var, bizim sokak yeni bitti, belki onunla ilgilidir. Ben de TTnet'ten fibere geçeyim diyodum, 3 gün kapanması da az değilmiş, gerçi bir süre cepten idare edilir ama parasını ödeyip hizmet alamamak koyar adama.
Deseler 4 gün surecek 5 sürecek onada raziyim yok network uzmanlarimiz 24 saat çalisiyor yazilimla ilgili bir hata var en kisa surede,gun icerisinde,aksama dogru ordan oraya bagliyorlar nefret ettim yemin ediyorum,3 gündür kullanmadigim internetin zarari nolacak diyorum bir sey yapamayiz o konuda bu ülkede paranla rezil olmayacağin bir hizmet yok mu arkadas?Uydu net,ttnet superonline disinda baska bir alternatif yok mu en azindan alt yapisi saglam olan bir internet saglayici bu nedir ben anlayamiyorum saka gibi 4. gun bu 1 ay internetsiz kalsam adamlarin dicegi sey en kisa zamanda duzelecek.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >