Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1738
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung 46D7000 ekran darbe aldı
H
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2012 yılı başında aldığım ve beğenerek izlediğim 46d7000 led tv ekranım darbe aldı ve panel bozuldu.
yetkili servise fotoraflarını gösterdim ve panelin değişmesi gerektiği ve neredeyse yeni tv fiyatı olacak dediler.

bu konu hakkında bilgisi olan var ise yardım rica ederim

fiyat?
panel takılsa orjinal tv görüntü performansı alır mıyım?
tamir mi yoksa yeni bir tv mi düşünmeliyim:(

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
12 yıl
Yarbay

Ne yazikki bütün elektronik cihazlarda panel / ekran kısmı tamiri çok yüksek tutuyor, böyle bir durumlar laptop telefon vs. şeylerde başıma gelmişti, eger tamir ücreti ile yeni tv arasında 300-500lük bir fark varsa bence hiç risk alma, git yeni TV al. Bu arada geçmiş olsun. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

geçti :)

yeni led veya plazma bakmaya başladım bile.

digiturk hd plus kutu kullanıyorum ve maç izlerken güzel görüntü istiyorum

ama ne almam gerektiğini bulmadım

önerileri bekliorum

2500 - 3500 arası bütçem var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.