Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
870
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bataryası Dayanıklı Telefon Tavsiyesi
E
12 yıl (112 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, Samsung Galaxy Mini (sanırım s5570 mi ne böyle bir şey galiba) var bende. Telefon bana yetiyor, zaten kamerasını kullanmıyorum, benim için 4 şey önemli:
1. Batarya dayanıklılık süresi
2. Müzik dinleyebilmek
3. Film vb. izleyebilmek
4. İnternete girebilmek

2, 3 ve 4. maddeleri hemen her telefon yapabiliyor. Ancak 1. madde can alıcı nokta. Zaten abartı istemiyorum. Sadece bu maddelerdekileri yapabileyim yeter. Ekran kalitesiymiş, renkmiş, ses yüksekliğiymiş falan filan umurumda değil. Müziğimi dinleyeyim, filmimi izleyeyim, ara sıra da internete gireyim kafi. Gel gelelim bunları onar dakiak yapınca benim telefonun şarjı bitiyor, öğlen olmadan ben telefonsuz kalıyorum. Bu noktada sizlerden öneri beklemekteyim. Bana fiyatı 400 tl yi geçmeyecek, 2. 3. ve 4. maddeleri yapabilen ancak batarya dayanıklılığı bu fiyata en iyi olan telefonu önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
12 yıl (9388 mesaj)
Yarbay

Bulabilirsen motorola razr max.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl (112 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bulabilirsen motorola razr max.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak bu çok pahalı benim için. Benim için en ideali 300 tl civarlında olanlar, bu fiyata da aradığım gibi birtelefon bulunur mu bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl (112 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Kararımı değiştirdim. Şimdilik yedek batarya alıp iki batarya ile kullanacağım mevcut telefonumu. Daha sonra daha iyi bir telefona geçerim. Konu kilitlenebilir veya silinebilir. Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (16244 mesaj)
Yarbay

pıhılıpslere bır goz atabılırsınız sarjları ıyıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl (112 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

pıhılıpslere bır goz atabılırsınız sarjları ıyıdır.

Teşekkür ederim. Nokia asha 501 almaya karar verdim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.