Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
975
Tıklama
0
Öne Çıkarma
phenom 2 1055 overclock siniri
K
14 yıl (131 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Selam arkadaslar

asus m4a89gtd pro/usb3 mainboard
amd phenom ii x6 1055 cpu
bequiet dark pro 2 cpu fan
corsair 650 watt psu
evga gtx 570 ekran karti
8 gb ram

cpu voltage 1.596 V
cpu ratio 14
cpu Frequency 286

yaparak cpu 4ghz ye kadar cikardim.Prime 95 ile stabilite testlerinde ilk mavi ekran hatasi aldim sonra voltaji biraz artirdim ve pc (buyuk ihtimal cpu sicakligindan dolayi 72 dereceye cikmisti) pc kapandi.Simdi mavi ekran hatasi ile pc nin reset attigi voltaj araliginda bi voltaj degeri verdim.Sanirim stabilite testini bu ayarlarla gececek ama cpu sicakligi 69 derecede sizce normalmi yoksa cokmu abartmisim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkaaaann -- 23 Aralık 2012; 0:03:58 >

B
14 yıl (740 mesaj)
Yüzbaşı

işlemci soputucun güzelmiş ama sanki fazla ısınıyor, o işlemiyi 4 GHz.de kullananlar çok. Voltaj biraz fazla3.9 GHz.de kullansan çok fazla bir şay değişmeyecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl (4013 mesaj)
Yarbay

Voltaj olmadan 4Ghz görüyorum hocam ben. Soğutucu Xigmatek Balder, 3750 Mhz kullanıyorum günlük.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.