B

Yüzbaşı
13 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
HDTV TV Kartı
Türksatta yayın yapan ve şifresiz izlenebilen kaç tane HD Kanal var. aşağıda Linkini verdiğim tv kartıyla HD yayınları izleyebilir miyim. Yada HDTV izleyebileceğim yv kartı tavsiye edebilir misiniz. Tewşekkürler.

http://www.sanalmarketim.com/avermedia-avertv-satellite-pci-dvbs-pro-ii-hdtv-1080i-720p-a706/p_17176/
B
14 yıl
Skystar2.6 dvbdream 5+1 ses sorunu
win7 kullanıyorum. Dvbdream 1.5 ile 5+1 ses sisteminin 2 hoparlöründen ses alamıyorum. müzik dinlerken mediaplayer de ses tam olarak alınabiliyor ama dvbdream de 2 uyduda hiç ses yok. Bunun bir çözümü var mıdır yoksa böyle kullanmak zorunda mıyım. (LOGITECH X530 ses sistemi)
B
14 yıl
win7 64 bit de DVD yazdırma problemi (Çözüldü)
Aynı işletim sistemini kurduğum diğer makinada da aynı sounla karşılaştım. Sistemde nero ve başka programlarla dvd yazdıramıyorum. DVD yazmaya başlıyor ama yazım bir türlü sonlandırılamıyor, bir çok medya ile denedim. Aynı medyaları winxp ile gayet rahat yazdırabiliyorum. normal dosya, mp3, film, hatta rasgele klasörlerde bazı dosyalar denendi ama nafile. DVD-RW bozuk değil xp ile yazıyor. Sorun win7 de mi yoksa yapmam gereken bir ayar varmı? Bu arada cd yazdırabiliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
14 yıl
ie8 de link açma hatası
win7 professional 64 bit kullanıyorum. ie8 sayfalardaki bazı linkleri açmıyor bazı linkleri açıyor, sorunun neden kaynaklandığını bir türlü anlayamadım. sistemde virüs yada trojan yok. Online virüs taraması yaptırttım bir şey çıkmadı. Şimdilik firefox ile idare ediyorum ama evde çocuklar ie8 e alışkın oldukları için zorlanıyorlar. Bunun çözümü var mıdır yoksa format mı gerekiyor?
B
15 yıl
Çekirdek Açanlar Buraya
Forumda çekirdek açma konusunda çok şey söyleniyor, çekirdek açabilenlerin açamayanlara oranla az olduğu veya stabilite sorunları yaşandığı konuşuluyor. Çekirdek açan, stabilite sorunları yaşayan yada yaşamayanlar belli olsun diye bu konuyu açtım. Umarım faydalı olur.

İşlemci PhenomII X3 720 BE
Anakart MSI DKA 790GX
Bios versiyonu 1.8 (MSI DKA 790GX Platinium Biosu)

20 güne yakındır çekirdek açık ve herhangi bir sorun yaşamadım. Üstelik işlemci 3.6 GHz e o/c li. Çekirdek kapalıyken 3.8 GHz rahat oluyor ve stabilite sorunları yaşamıyordum. Şimdi 3.8 de satabil çalışmıyor ama çok geniş kapsamlı uğraşmadım. Bunda belki de havaların sıcak olmasının da etkisi olabilir. kış aylarında bununla ilgili testler yapmayı düşünüyorum.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
16 yıl
AMD X24000+ Brisbane ve MSI K9N Ultra O/C
Kingston 667 MHz Ramler ile 2520 MHz den yukarıya çıkamadığım işlemci ile Kingston yerine HI-LEVEL 2Gb 800 MHz ramler ile 3000 MHz i aştım.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.