Raid0 olan iki hard diski ayrı ayrı kullanabilmek için ne yapmak gerekiyor. Birini çıkarıp yerine SSD taktım ve Windows 7 DVD'si ile formatladım. Tek takılıyken problem yok ama yanına SSD'yi takıp AHCI yapınca HDD'yi görmüyor, Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet dediğimizde de birim olarak her iki hard diskin toplamı olarak gözüküyor. Ama tek takınca sorun yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aslinda raid pozisyonundan ayirmayi nasil raid yaptiysaniz oradan bozmak daha kolay ve daha iyidir. illa raidleri bozmak istiyorsaniz diski ilkkez taniyacagi sekilde baglamaniz lazim. mesela sata ise usb den baglayarak cozume ulasabilirsiniz yada ssd yi cikarir raidleri eski haline getirir raid menusune girip raidi silersiniz olur biter.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.