Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
36
Cevap
1890
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aykut Erçetin: 'Hepsinden daha iyiydim'
L
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Galatasaray'da 10 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon sonunda ayrılan Aykut Erçetin, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda kadroda düşünmediği ve yollarını ayırdığı Aykut Erçetin, Sabah'a konuştu.
10 sezon boyunca sarı kırmızılı takımın kadrosunda yer alan ve çoğu zaman yedek bekleyen Erçetin, ayrılığının ardından yönetime kırgın olmadığını dile getirdi ve takıma gelen yabancı kalecilerin bir çoğundan daha iyi olduğunu belirtti.

İşte Aykut Erçetin'in o sözleri:
"HEPSİNDEN DAHA İYİYDİM"
"Bu zamana kadar G.Saray'da hep yabancı kalecilerle boy ölçüştüm. Ancak şunu söyleyebilirim: Mondragon ve Muslera hariç, hepsinden daha iyiydim. 2007-08 sezonunda Orkun ile birlikte G.Saray'ı şampiyonluğa taşıdık. Son 20 yılın en az gol yiyen kalecileriydik. Bu başarıdan sonra milli takıma çağrılmayı bile bekledim, ama böyle bir şey olmadı."

ŞİMDİLİK BEKLEMEDE
Transfer sezonunun bitiş tarihi olan 5 Eylül tarihine kadar, Türkiye'den teklif gelmesini bekleyeceğini dile getiren Aykut, alternatif olarak yurt dışını düşündüğünü de söyledi. Tecrübeli file bekçisi, "Galatasaray'dan ayrılmamın bir diğer nedeni sürekli oynamak istemem. Gideceğim kulübe karar verirken, bu konu en önemli tercih nedenim olacak. Artık yedek beklemek istemiyorum" diye konuştu.

MUSLERA İLK 10'A GİRER
Aykut Erçetin, Fernando Muslera'ya da övgüler yağdırdı: "Muslera çok iyi bir kaleci. Dünyada ilk ona girer. Karakter olarak da süper. Kesinlikle Galatasaray'a layık bir isim. Zaten onunla ilgili hiçbir sorunum olmadı."




E
12 yıl
Yarbay

yabanci hayranligimizin kurbanidir aykut ve aykut gibi kakecilerimiz. r. madrid 17 yasinda casillasa teslim eder, barcelona yillarca valdese, at. madrid 19 yasindaki kurtuaya, fenerbahce de keza oyle. bir suru ornek var. ama maalesef genel olarak her konuda boyleyiz. bir zamanlar futbolimuzda yugoslav oyuncular modaydi zira sadece onlari kolay getirebiliyorduk. ismi yabanci olsun da kalite onemli degildi. bu aliskanligimiz hala degismis degil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl
Er

Son derece doğru konuşmuş. Muslera ve Mondi'den sonra en iyi kalecimizdi kendisi. Ufuk kendisinden bir gömlek düşük ne yazık ki. Umarım gideceği takımda başarılı olur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Yarbay

aklıma gelenlerden de sanctis den iyi değildi mesela
leo dan iyiydi
zapata dan iyiydi
orçun dan iyiydi
ufuk tan iyiydi
moondi ile muslerayı söylemiş zaten
başka hatırlamıyom


aykut un sorunu kendisine ihtiyaç olduğu,doğru zamanda kendini gösteremedi bir türlü.steau maçı hatırlıyorum mesela tam zamanıydı ama çok kötü goller yemişti.



O
12 yıl
Binbaşı

adam hakli leo,zapata,ufuk,orcun hepsinden iyiydi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
12 yıl
Binbaşı

Mert ısınamadı ama mert



N
12 yıl
Binbaşı

Yukarıda arkadaşta demiş şampiyonlar ligi ön eleme maçında bir şans tanınmıştı o yıl kaleci transferi yerine Türk kalecilere verilecekti kale o maç o şansı pek kullanamadı apar topar kaleci alındı.
Tek hatayla kaleci harcanmaz şu an bir yerlere gelmiş çoğu kalecinin çok hatası vardır ama biz pek güvenemedik bir türlü.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
12 yıl
Yarbay

aykut erçetin ayrıldı mı la yeni öğreniyorum



_
12 yıl
Yüzbaşı

''siz beni kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum''


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
12 yıl
Yarbay

Çoğundan iyiydi de Ufuk'tan iyi değil maalesef. De Sanctis'i aynı siklete koymuyorum bile


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
12 yıl
Yarbay

Ayrıca Orçun diye bi kalecimiz olmadı la, 2 kişi ardarda yazmış. Orkun o


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

biraz sansta lazım aykut yeri geldi deli hatalar yaptı akıllarda kaleci transferi yokken yabancı kaleciyi aldırdı.keşke istikrarı yakalasaydi.genel olarak performansini bende begeniyordum.neyse yolu açık olsun haklı düşüncesinde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
12 yıl
Yarbay

yalnız hala bi kulüp bulamamış kendisine bence tsl de çoğu takımda as kaleci hayli hayli olur


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
12 yıl
Teğmen

2007-08 sezonundan önce eline geçmiş fırsatları çoğu zaman iyi değerlendirememiş hep kafamda soru işaretleri taşımıştı.Şampiyon olduğumuz seneki performansıyla artık tamam demiştim ama bu sefer teknik ekibin gazabına uğradı.
Daha dün aklıma geldi, ne yaptı ne etti diye Wikipedia ya baktım Karabükspor kadrosunda gözüküyordu.
Demek ki daha bi klüp ile anlaşmamış.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

T
12 yıl
Onbaşı

Söyledikleri doğruda Aykut kendisine en çok ihtiyaç duyulan dönemlerde bekleneni veremedi. Fenerli Merte bakıyorsun kalitesi hakkında ne kadar hatalı gol yesede tereddüte düşmüyosun çünkü kalitesi ortada ama aykutun kalitesi hakkında maalesef fikrim sabit, en basitinden liverpool hazırlık maçında bile basit golle sonuclanmayan pozizyon hataları yaptı, presi kaldıramıyor heyecanlanıyor vs...Umarım hakkında hayırlısı olur.



C
12 yıl
Yarbay

Bizim ciddi konuda kaleci sorunumuz var nedense hep yabancı kalecilerle başarılı oluyoruz.

Taffarel
Mondragon
Muslera



T
12 yıl
Yarbay

Leo Franco gibi bir kaleci gördük... Aykut çok daha iyiydi...Dediklerine katılmamak için farklı kafalarda olmak gerek !


Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
12 yıl
Binbaşı

adam gayet doğru konuşmuş.



F
12 yıl
Yarbay