K

Binbaşı
01 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Hazır Sistem Tavsiyesi Lütfen (20000 TL Bütçe)
Yapay zeka ile uğraşacağım için 3060 12gb ekran kartlı bir bilgisayar arıyorum.

Bütçem 20.000 (Ekran Klavye Mouse DAHİL) bir sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
K
6 yıl
Problem sorusu Matematik
K
6 yıl
Arkadaşlar Stratejim nasıl 70bin girmek için?
Nerdeyse tüm puan hesaplama sitelerine girdim ve en karamsar olanı buldum. Yani netleri en yüksek yapmana rağmen en düşük sonuç veren siteyi buldum. Ona göre kendime net hesaplama yaptım.

Matematik alt yapım aşırı sağlam limit türev integral geometride hiçbir sıkıntım yok tyt ve ayt.

Türkçe 32-35 arası net yapıyorum genelde. sosyal 12 15 arası. fen henüz hiç dokunmadım ve nerdeyse bilmiyorum denebilir.

puan hesaplamalarında şu netlerle

TYT

32 türkçe
12 sosyal
35 mat
5 fen

AYT

34 Mat
4 fizik
3 kimya
3 biyo

ile 72 diploma puanı ile 68bine yerleşiyorum ki bu en düşük ortalamayı veren siteye göre yaptığım derece.

Sizce Matematikte inanılmaz ustalaşıp onu 40 ta 40'a mı getirmeliyim yoksa Fizik kimya biyoloji netlerimi mi arttırmaya çalışmalıyım?

Fen henüz 3 başlamadım, fizik alt yapım momentum,denge ve hız'la kısıtlı. Kimya en baştan mol'den başlayacağım, biyoloji bilgim sıfır.
K
6 yıl
70 bin için TYT-AYT Sayısal kaçar net yapmam gerek?
Kırklareli Üni Mimarlık düşünüyorum. 70bin için kaçar net yapmam gerekiyor sizce?
K
7 yıl
25. saniyedeki adam gibi delirmeye yakınız arkadaşlar
K
7 yıl
Yasin bilerek mi sabote etti?
Arkadaşlar Yasin oyuna girdikten sonra bilmem dikkatinizi çekti mi ama tüm ama tüm hareketleri topu karşı takıma vermek ve ya kaybetmek amacıylaydı. Ayağına gelen hiçbir topu faydalı olmak için kullanmadı ve her seferinde bence bilerek yanlış kullandı. Ben bir yarası olduğunu düşünüyorum özellikle sol açık gibi bir pozisyon boş dururken Tudor'un onu değil Tolga'yı tercih etmesine içerlenmiş olabilir gibime geliyor...
K
7 yıl
Hafta içinde Ndiaye ve Fernando kendi arasında maç yapsın
Arkadaşlar biz bu ikiliyi hafta sonundan hafta sonuna nasıl bekleyeceğiz?

Hafta içi bi en azından 45 dk falan maç yapsalar da izlesek kendi aralarında japon kale bir maç yapsalar güzel olmaz mı?

Vallahi aşırı Ndiaye sevgisinden uyuyamıyorum geceleri.
K
7 yıl
Arda Atletico ve Barça\u0027da hiçbir şey öğrenmedi mi?
Bana Messi ile 10 antrenmana çıkan bir insan bile bayağı şey öğrenir gibime geliyor. Sanki yaptığı hareketleri bir kenara bırakırsak o kadar büyük oyuncularla uzun süre İspanya'da oynamış olması onu çok değiştirdiğine inanıyorum futbolcu olarak.

Çoğu kişinin sanki Galatasaray'dan gittiği halde geleceğini düşünmesi bana ilginç geliyor. Atletico'da o kadar yıl 10 numara olarak oynadı, Barcelona'da o kadar oyun sistemi gördü, simeone gibi bir dahinin takımdaki en önemli 1-2 adamından biriydi.

Takımı karıştıracağı, Selçuk İnan'la yeniçeri imparatorluğu kuracağı gibi şeyleri bir kenara bırakırsak bence ligi bilen biri olarak takıma katkısı en az 2-3 oyunculuk olur. Yani aynı anda 2-3 adam almış gibi oluruz ön tarafa çünkü hem hakemlerin tavrını, hem ligde nasıl davranılması gerektiğini bilen, hem de hırslı biri. Sol açık gibi bir yerde Garry Rodrigues 2-3 çalım atabilse de sevinsek diye bekleyeceğimize o tarafta Arda'nın oynaması bin kat iyi bence.

Büyük takımlarda ayağına gelen her topun değerini ve top ezince göze ne kadar battığını öğrenmiş olan biri olarak gelmesi bence en büyük katkısı olur takıma. Barcelona, Atletico gibi takımlarda ayağına gelen topu ezemezsin ve bunu her maç yapmaya alışırsan çok üst düzey bir oyuncu olursun bu kadar basit. Bunu da uzun zamandır yaptığı için bence Arda'nın katkısı Galatasaray gibi Ligde her maçta ofansif oynaması gereken bir takımda, takımın topu önde tutması için çok önemli bir özellik.
K
7 yıl
Futbol Bölümüne Anket Neden Açılmıyor?
Belki de en çok gerekli olan yer olabilir forumda futbol bölümü anket konusunda. Bir çok futbolcu, takım, taktik, olay karşısında anket bence en önemli şeylerden biri.

Forumu da daha aktif hale getirebilir anket açılması mantıklı olmaz mı sizce de ?
K
7 yıl
MTB dağ bisikleti tercihi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.