Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
687
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AM2+ soketli anakarta AM3 işlemci
M
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Gigabyte GA-MA78GM-S2H anakarta , AMD Phenom X3 8450 işlemciye ve 4GB DDR2 800Mhz rame sahibim. performansı arttırmak adına işlemciyi değiştirmek ve ram eklemek istiyorum. anakart sıtesınden gordugum kadarıyla bu karta en yuksek phenom 2 X4 920 ve 940 takılabılıyor. fakat bu ıslemcılerın ıkıncı elını bulmak zor ve pahalı. gene bu sıtede bır arkadas aynı karta am3 bır ıslemcı taktıgını yazmıstı. ornegın phenom2 X4 965 işlemci taksam (eger takılabılıyorsa) bana artıları ve eksılerı ne olur, degermı? yada sızlerın tavsıye edebılecegı ne olur performansı arttırma adına. ram lerımde 2x2gb tan 4gb . bunlarıda 8gb a tamamlamayı dusunuyorum. işletim sisteminide win7 32 bıtten 64 bıte cevırerek. yardımlar ıcın sımdıden tesekkurler.



W
12 yıl
Yarbay

hocam burası pc mod bölümü sen bunu donanım bölümündeki soru ve cevaplar kısmına sor orda daha iyi yanıt alırsın ama ben yine ufak bir bilgi vereyim



x3 nerde phenom 2 x4 nerde hocam fark tabikide çok mhz olarak bile fark var


şunu belirteyim anakartını incelemedim ama am2 destekliyorsa sadece am3 takamazsın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.