M

Onbaşı
30 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Honda otomobil motor tavsiye
Merhaba,
Kısaca anlatmak gerekirse bir teknede (jetboat) kullanılmak üzere motor araştırıyorum. Motorda aradığım özellikler, 6000-7000 devri rahat çevirebilirsin, distribütör olmasın, 100hp üzerinde, mümkünse hafif, 1.6 litreyi geçmeyen enjeksiyonlu bir motor arıyorum.
Ben D16V1 düşünüyorum. Pek bilgi sahibi değilim. Bana bu motorun artıları, eksileri veya farklı motor tavsiyelerinizi nedenleriyle belirtmenizi rica ediyorum. Doğal olarak motor bana tüm elektrik tesisatı beyni, anahtarı dahil olarak gerekli.
Böyle bir paketin maliyeti ne civarda olmalı. Ben D16V1 tüm paketi 20 bin tl ye buldum, sizce fiyat nasıl?
Bu arada bu setten 2 tane lazım.
Teşekkürler
M
3 yıl
Hoparlör omaj ayarlama
Merhabalar
Aracımın orjinal müzik sisteminde 4 kapıda kompanentler (baslar aşağıda tizler yukarıda) ve bagajda da kendi subwooferi var. Fakat kapı kabinlerinde yırtılmalar ve çızırtılar vardı. Sony marka 2 takım oto hoparlör takımı aldım ve taktım. Fakat araçtan çıkan orjinaller 8 ohm du, sonyler 4 ohm. Bu durumda omaj duştüğü için sonylerin sesi daha fazla çıkıyor ve kapı tweeterları ve bagajdaki subwooferın sesi neredeyse duyulmuyor.
Şimdi kaliteyi düşürmeden sonylerin sesini nasıl aşağı yukarı yarı yarıya düşürürüm?
Teşekkürler
M
7 yıl
Harman Kardon AVR360 Vs Pioneer VSX-520
Merhaba,
Elimde Harman Kardon ve Pioneer dan oluşan iki ev sinema sistemi var. bunlardan bir tanesini elden çıkarmak istiyorum ama hangisi olduğunda kararsızım.
1. Harman Kardon AVR360 + Harman Kardon HKTS 16
2. Pioneer VSX-520 + Pioneer s-esr2 + S21W

Pioneer kabin setini kesin elden çıkartıcam. sebebi kule kabin kullanmak istemiyorum. HKTS leride elden çıkartmak istiyorum. Ayrıca elimde high-end diye bildiğim Jamo 307a kabinlerim var. birde boşta duran focal cub2 subwooferım var.
ben kullanacagım sistemi daha çok müzik yani stereo olarak iyi olmasını istiyorum. sinema olarak çok nadir kullanıyorum.
benim düşüncem sizlerin tavsiyesi doğrultusunda 2 AVR den birini kullanarak önlerde jamo kabinlerle uygun bir center+ surround kabin alarak stereo performansı iyi sayılabilecek bir sinema sistemi kullanmak. sub olarakta focali kullanmayı dusunuyorum.

tavsiyeriniz için şimdiden teşekkürler.
M
8 yıl
Kenwood Anfiden gelen vınlama sesi
Elimde Kenwood decklerden oluşan ve anfisi Kenwood A-65 olan bir sistem var
Kabinlerden vınlama sesi geliyor.Sisteme herhangi bir ses,sinyal girişi olmadan.
ilk açılışta yok gibi, anfi çalıştıkça vınlama sesi artıyor ve ses düğmesi kapalı bile olsa müzik sesi geliyor ve rahatça duyulabilecek seviyede müzik sesi geliyor. ek olarak vınlama basladıktan sonra tuner, cd , phono düğmelerine basıncada kabinlerden sağlam ÇAT diye ses geliyor. bu düğmelere sırayla arka arka basınca Çat sesi azalıyor ve yok oluyor.(vınlama aynen devam). Biraz bekleyip tekrar düğmelere basınca aynı çat tekrar geliyor.
Açma kapa düğmesine basıncada aynı çat sesi geliyor.

Problemin sebebi ve çözümü konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
M
12 yıl
Ram sorununa yardım lütfen
Herkese iyi forumlar. DDR2 800Mhz 2x2gb ram ile sorunsuz kullandığım makinamın ram mıktarını arttırmak ıstedım ve kingston hyperx 2x2gb 1066Mhz ram aldım. amacım 8 gb rame cıkmaktı. sıstemın 800 mhz de calısacagını forumlardan okumustum.ılerıde 800 lerıde degıstırırım mantıgıyla hyperx lerı aldım. fakat sac bas yoldurttu. voltaj bıos ıslerıyle bugune kadar hıc ugrasmadım. yardımlarınızda lutfen acıklayıcı olmanızı rıca edıyorum. hyperx lerı tek tek taktıgımda sıstem sorunsuz calısıyor yanı ramler saglam. 2 hyperx ı aynı renklı slotlara taktıgım zaman sıstem bır kac resetten ve klıtlenmeden sonra acıldı ama 800Mhz de calısıyor. bıostan manuele alıp 1066 yapınca da ya acılmıyor yada wındows baslarken resetlıyor
800mhz de bırakıp dıger 800 luk 2x2gb ramıde takınca 4-5 denemeden ve resetten sonra acılıyor ama wındows acıldıktan 2-3 dakıka sonra donup kalıyor. bu dort ramıde saglıklı kullanmak ıcın yapmam gerekenler konusunda yardımcı olmanızı rıca edıyorum.
anakart gigabyte GA-MA78GM-S2H
işlemci AMD phenomX3 8450
M
12 yıl
AM2+ soketli anakarta AM3 işlemci
Gigabyte GA-MA78GM-S2H anakarta , AMD Phenom X3 8450 işlemciye ve 4GB DDR2 800Mhz rame sahibim. performansı arttırmak adına işlemciyi değiştirmek ve ram eklemek istiyorum. anakart sıtesınden gordugum kadarıyla bu karta en yuksek phenom 2 X4 920 ve 940 takılabılıyor. fakat bu ıslemcılerın ıkıncı elını bulmak zor ve pahalı. gene bu sıtede bır arkadas aynı karta am3 bır ıslemcı taktıgını yazmıstı. ornegın phenom2 X4 965 işlemci taksam (eger takılabılıyorsa) bana artıları ve eksılerı ne olur, degermı? yada sızlerın tavsıye edebılecegı ne olur performansı arttırma adına. ram lerımde 2x2gb tan 4gb . bunlarıda 8gb a tamamlamayı dusunuyorum. işletim sisteminide win7 32 bıtten 64 bıte cevırerek. yardımlar ıcın sımdıden tesekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.