Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
662
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung LCD
P
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LE37C530F1WXXC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=gallery3d

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LE37D550K1WXTK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Üstadlar bu televizyonlar nasıldır? SD yayın kalitesi nasıldır? 50 HZ olması büyük eksik midir? Değildir gibi anladım okuduklarımdan. Genel olarak SD yayın (digiturk dt9102hd reciever var) ve PS3 için kullanılacak. Kontrast ve parlaklık değerleri nasıldır sizce?

Bilgi ve görüşlerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianomhb -- 16 Ekim 2011; 1:00:39 >

P
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

P
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilen eden?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.