P

Yüzbaşı
27 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Pedalsız direksiyon
Belki biraz garip gelecek ama direksiyon setlerini pedalsız kullanmak mümkün mü? Oyun ayarlarından gaz ve freni tuşa atayabiliyoruz gibi ama tam da emin değilim.

Bacaklarımı kullanamadığımdan dolayı gaz ve freni tuşlara atamayı düşündüm. Thrustmaster t150'de r2-l2 basmak için uygun yerde gibi :D
P
9 yıl
PHP kullanıcı giriş hatası
Sorun çözüldü
P
10 yıl
Airbrush kompresör
Merhaba,

http://www.adoreoyuncak.com/starter_class_set/ProductDetails.aspx?ProductID=13488

Linkteki airbrush tabancama kompresör almak istiyorum.http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXBYYN linkteki kompresörü düşünüyorum. Ancak alttan beslemeli olduğu için gücü yeter mi bilemiyorum. Sizce yeterli basınç verir mi? 1 fıs 3 bekle olur mu?

Teşekkürler.
P
11 yıl
Digiturk Dilediğin Yerde Nexus 4
Merhaba, Android 4.4.4 sürümlü Nexus 4 telefonumda Dilediğin Yerde uygulamasında canlı yayınlar açılmıyor ve "Maalesef Dilediğin Yerde durdu." uyarısı çıkıyor. Ayrıca filmlerde sadece fragmanlar açılıyor ama filmi ve dizileri açınca "Maalesef Dilediğin Yerde durdu." uyarısı çıkıyor. Bu uygulamayı kullanan Nexus 4 kullanıcısı var mı? Sizlerde durum nasıl?
P
12 yıl
Nexus 4 Poweramp ve MusicFX problemi
Selamlar,
Telefonumu yedeklemeden 4.3'e güncellediğim için her şey gitti. Uygulamaları yeniden kurdum. Ancak poweramp açarkenhttps://store.donanimhaber.com/1d/de/fe/1ddefe42e6b3eae00d73548b973d334f.png Poweramp açılamadı diyip uzun uzun bi şeyler yazıyor.
Tek sorunum bu da değil, Google Play Müzik uygulamasında ayarlarda ekolayzer'ı açınca Maalesef MusicFX durdu diyip ekolayzer'ı açmıyor.
Poweramp'i ve MusicFX silip tekrar kurdum bi değişiklik olmadı. Ne yapmam gerek?
Son olarak giden fotoları geri getirmenin yolu var mı? Bi kaç uygulama kullandım ama google hesabımdaki fotoları bana buldum diye getirdi :D
< Resime gitmek için tıklayın >
P
13 yıl
ZyXEL P-660HN-T1H modem PS3 sorunu
Playstation açıldığında yeşil ışık yanıyor ve internete bağlanıyor. Ancak kimi zaman 15 dakika sonra, kimi zaman 1 saat sonra hiç bir hata kodu vermeden yeşil ışık sönüp, internet bağlantısı gidiyor. Nedir ne değildir bilen var mı? Ayarlardan ne değiştirsem olur? Teşekkürler.
P
13 yıl
ZyXEL P-660HN-T1H modem sorunu
Selam herkese,
başlıktaki modemden aldım ve PS3 modeme bağlanmaz oldu.
Ayarları yaptıktan sonra bağlantıyı test et dediğim yerde yeşil wireless ışığı söndü. Cihazı kapatıp açtım. İlk açtığımda yeşil ışık yanıyor ancak 5-10 saniye sonra sönüyor. Söndükten sonra network ayarlarına gelip, wireless ağ ara dediğimde hiçbir ağ bulunamadı diyor ve 8001000a sorunu veriyor. Bazen 8001000b ve bazen 8001000c sorunu veriyor.
Modem ayarlarından MAC adresine göre izin ver yaptım olmadı. Ne etsem olmuyor. Anlamadım gitti. Var mıdır bir bilginiz, düşünceniz ya da tahmininiz?
P
14 yıl
Samsung LCD
http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LE37C530F1WXXC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=gallery3d

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LE37D550K1WXTK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Üstadlar bu televizyonlar nasıldır? SD yayın kalitesi nasıldır? 50 HZ olması büyük eksik midir? Değildir gibi anladım okuduklarımdan. Genel olarak SD yayın (digiturk dt9102hd reciever var) ve PS3 için kullanılacak. Kontrast ve parlaklık değerleri nasıldır sizce?

Bilgi ve görüşlerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum
P
15 yıl
.
.
P
15 yıl
\\\\?\\C:\\ sorunu
Torrent ile karayip korsanları üçlemesini indirdim. Üçüncü filmi sorunsuz izliyorum ancak 1 ve 2. filmlerde böyle bir dosya yok diyor. Ama uTorrent programında alt taraftaki files bölümünden open diyince açılıyor. Orda open containing folder diyince aşağıdaki uyarı çıkıyor. Olmayan bir yer gösteriyor. Bu filmleri PS3'te izleyeceğimden DVD'ye çekeceğim ama dosyaları bulamıyor bilgisayar. Çözüm var mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.