Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1106
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Snowbreeze ile update sonrası DFU da sıkışma.
C
15 yıl (101 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Snowbreeze 4.3.1 custom firmware ile sorunsuz update sonrasında cihazım dfu modda takıldı kaldı.Ireb fix recovery home+power gibi çeşitli yontemler denedim ama sonuçsuz kaldı.Eğer yardım edebilirseniz sevinirim.

Edit: Telefonu redsn0w ile just boot tethered seçeneği ile açmayı başardım ultrasn0w yukledım yukleme ardından restart now butonuna bastım ve şu anda cihaz ne normal ne de redsn0w ile açılmıyor.Ayrıca tekrar restore denediğimde 1600 ve bazende 1601 hatalarını alıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemcel -- 20 Eylül 2011; 0:44:02 >

C
15 yıl (101 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bir önerisi olan varmı arkadaşlar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl (14721 mesaj)
Yarbay

Cihaz modeli?
Baseband?
Biraz bilgi verirseniz daha kolay olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.