C

Çavuş
01 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Konforlu Lastik Tavsiyesi
Arkadaşlar Merhaba,

En önemli etken konfor ve sarsıntısız/yumuşak sürüş olmak üzere, iyi yol tutuşuna sahip ve sessiz bir 4 mevsim lastik arayışındayım. Audi C7 A6 otomobil için, lastik ebatları, 225 / 55 / 17.

Görüşlerinizi, tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi beklemekteyim. Teşekkürler.
C
11 yıl
iPhone Mail Problemi
Merhaba, iPhone şirket mail hesabından haftada 2 defa haziran ayından kalmış aynı mailleri çekiyor. Sorunu gidermemde yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
C
13 yıl
Snowbreeze ile update sonrası DFU da sıkışma.
Snowbreeze 4.3.1 custom firmware ile sorunsuz update sonrasında cihazım dfu modda takıldı kaldı.Ireb fix recovery home+power gibi çeşitli yontemler denedim ama sonuçsuz kaldı.Eğer yardım edebilirseniz sevinirim.

Edit: Telefonu redsn0w ile just boot tethered seçeneği ile açmayı başardım ultrasn0w yukledım yukleme ardından restart now butonuna bastım ve şu anda cihaz ne normal ne de redsn0w ile açılmıyor.Ayrıca tekrar restore denediğimde 1600 ve bazende 1601 hatalarını alıyorum.
C
14 yıl
iphone 2g Açılmıyor Yardım!
Iyi akşamlar arkadaşlar, bir kaç ay önce sarjı biten iphone bir daha açılmadı internette yaptığım araştırmalarda bu sorunun daha önce bir kaç kişide yaşandığını ancak restore edilerek çözülebiliceğini gördüm, ancak restore etmeye çalışırken 1600,1601 gibi hatalar alıyorum alet kesinlilkle açılmıyor prize taktığımda apple işareti çıkıyor ve bir süre sonra sönüyor.Bilgisayardan usb ile sarj ettiğimde ise şarj işareti çıkıyor ama dolmuyor sadece dfu moduna alarak bilgisayara itunesa tanıtabılıyorum fakat restore yapamıyorum 16xx ler yüzünden.Bir çok farklı bilgisayarda ve çeşitli hata giderme yöntemleri denemem rağmen çözüm bulamadım eğer bir fikriniz varsa lütfen belirtin şimdiden teşekkür ederim.
C
14 yıl
Eczane Için Kare Barkod Okuyucu Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,Eczane için kare barkod okuyucusu arıyorum istediğim özellikler 1D ve 2D barkodları okuyabilmesi 100 tarama hızında olması.İlk tercihim kablosuzdur ama kabloluda olur yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
C
16 yıl
E-ticaret sitesi isteği
arkadaslar şirket için bir e-ticaret sitesi hazırlmam gerekıyo hazır olarak bulabılırmıyım ya da bunu hazırlayabılıcek bır arkadas varmı aranızda gorus ve onerılerınızı beklıyorum
C
16 yıl
Star Wars Galaxies
Beyler nasıl bır oyundur bileniniz oynıyanınız varmı acaba biraz bilgilendirirmisiniz
C
16 yıl
En iyi private Server??
Yabancı yerli farketmez en iyi private server hangisidir sizce??
C
16 yıl
\"Oyun tavsiyesi\"
Arkadaşlar malum yaz sıcaklarından dolayı gündüz evden cıkmak istemiyorum ve beni zevkle kendisine bağlıycak bi online oyun arıyorum seneler önce bu işi ultima online son derece mükemmel yapıyordu ama malum oda sıkıyo artık geçen yaz 1-2 ay wow oynadım ama ondanda hatırlamadıgım nedenlerden dolayı soğumuştum şimdi sizden ricam bana bi oyun tavsiye etmeniz aylık ücretli yada ücretsiz farketmez sadece çocukca bir oyun olmasın yeterli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
C
16 yıl
N95 i verip iphone alınırmı?
evet arkadaslar garantılı n95ımı verıp ıphone alsammı sızce?Ve ne kadara gıder sızce garantılı n95 hangı fıyat aralıgına brakmalıyım? sımdıden goruslerınız ıcın tesekkur ederım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.