Arkadaşlar cihazın modeli 40A551 servis menüsüne girdim neresini değiştirdim bilmiyorum ama şuan tv açılmıyor. Tekar servis menüsüne girmeye çalıştım ama oraya da girmiyor. Açılıyormuş gibi kırmızı led yanıp sönüyor ama ne görüntü var ne ses. Servisi aradım durumu anlattım 750 TL tutar diyolar böyle şey olurmu bu tv yi fabrika ayarlarına döndürmenin bir yolu yokmu? Bu konuda uzman arkadaşların tavsiyesi varsa çok acil rica ediyorum sinirlerimi bozdu bu tv.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.