Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
10940
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vw 2007 jetta 1.6 fsi comfortline tavsiye??
R
15 yıl (645 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2 el araç bakıyorumda bütcemde 33 000 tl civarı bu fiyata uygun olarak temiz Vw jetta 2007 model 50000 km 1.6 fsi motor comfortline manuel buldum fiyat olrak 32 500 tl istiyorlar.Aracı cok begendim temiz bir araba birde 60000 km vw jetta 2007 1.6 midline manuel tüplü 31 500 tl. 2 aracta cok temiz sadece donanim ve motor farklıgı var ben agırlıklı olrak 1.6 fsi begendim.fakat aklım 1.4 tsi motorda bu fiyata gormedim suana kadar.siz hangisi tavsiye edersiniz?ben 1.6 fsi modeli begendim yalnız bu fiyata daha iyi bir arac bulabilirmiyim?performans olarak hep tsi aklımdaydı fsi yı tavsiye edermisiniz? yakıt olarak az yakmayacagı biliyorum fsi nın yakıt tüketimi nasıldır?
teşekkürler..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 8 Şubat 2011; 21:24:44 >

A
15 yıl (2700 mesaj)
Yarbay

LPG düşünüyorsanız 1.6 102 HP 8V olan motoru alır. FSI almayın. Benzinli kullanacaksanız da tabi ki TSI. Ben fazla km. yapmadığım için LPG siz kullanıyorum. Şehir içi 9 litre benzin beni yormaz diyorsanız orjinal haliyle de kullanabilirsiniz. Comfortline da full olan donanımdır. Fazladan ESP ve HillHolder sistemleri var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl (2291 mesaj)
Binbaşı

hocam ben 1bucuk yıl 2006 1.6 fsi comfortline kullandım izlenimlerim şöyle

şehir içi çok yoğun trafik olmadığı sürece 100 km de 7.5 litre yaktı
şehir dışı stabil kullanımda fazla yormadan 930 km civarı bi değer yakaladım
fsi motorlara tüp takılmıyo ve fsi motorun özelliği 3500 devire kadar tasarruflu 3500 den sonra performanslı kullanıma geçiyo.
eger jetta alcaksanız midline almayın comfortline alın emin olun şu anki 0 arabalardan nerdeyse çok üstün esp olmasıda cabası.
2008'e kadar çıkan jettalarda zanox mu öyle bi klime kompresörü kullanılıyomuş oda dandik olduğu için ortalama 3 yıl sonra 1000 2000 lira masraf çıkartıyo

benden bu kadar hocam yardım edebiliyosam ne mutlu bana.

EDİT: imla hatası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 11 Şubat 2011; 21:57:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.