A

Yarbay
01 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
VW Bazı Modeller İçin Yıldan Dolayı Triger Değişimini Kaldırdı !
< Resime gitmek için tıklayın >

2008 öncesi tüm VW'lerin triger seti yine km.ye bakılmaksızın 4 yılda bir değişecek !

2008 model ve sonrası tüm VW lerin triger değişiminde yıl sınırlaması kaldırılmıştır. Araç tipine göre 60.000 - 90.000 - 120.000 - 180.000 km. dolduğunda triger seti değişecektir.

Yetkili servis bu durumu şöyle açıklıyor: 2008 ve sonrası araçlarda daha üst teknoloji ve daha çok dayanan parçalar kullanılmış. Bu sebeple yıldan dolayı bir aşınma olmadığı ve değişime gerek olmadığı tespit edilmiş.

Tüm forum severlere iyi günler dilerim...
A
11 yıl
Özel Mesajlarıma Giremiyorum, Okuyamıyorum
Sayın yetkililer. Bana özel mesaj geldiğiyle ilgili uyarı alıyorum. Mesaj kutusuna giriyorum fakat mesajları okuyamıyorum. Sol taraftan seçim yapın yazıyor. Sol taraftaki hiçbir şeye tıklanmıyor. Sitede mi sorun var yoksa benim hesapta mı ?

İyi günler dilerim...
A
12 yıl
Volkswagen Levitating Car (Bu nedir?)
http://www.flixxy.com/volkswagen-levitating-car.htm

Videoyu izleyin. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Fake mi, konsept mi, bilim kurgu mu, yoksa geyik mi anlamadım. İyi günler...
A
14 yıl
Sıfır Jetta Alıp Kullanan Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Sıfır jetta alan arkadaşlarıma bir sorum olacak.

1 hafta önce 2011 model sıfır jetta primline 5 vites 102 bg. araç aldım. Araç henüz 200 km. de. Sadece şehir içi kullandım. Vites geçişleriyle ilgili olarak; araç 1. vitese bazen biraz zor giriyor. 2-3-4 ve 5. vitesler yağ gibi kayıyor. Bazen trafikte dur kalk yaparken 1. vitese biraz sıkı ve zor geçtiği hissine kapılıyorum. Hatta birkaç defa ayağımı debriyajdan çekip tekrar basarak 1. e taktım.

Sizce bu normal midir, yoksa bir arızanın işareti mi? Dediğim gibi araç 200 km. de. Bu şanzımanın bir alışma süreci var mı? Yoksa servise göstermeli miyim? Sıfır aracı alan arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaştı mı? Bu konularda beni bilgilendirirseniz çok makbule geçer. Taner beyin de görüşünü bekliyorum.

Saygılar sunarım...
A
16 yıl
Jetta Primline Araca Ön Kol Desteği Takılır Mı ?
Arkadaşlar 2008 model Jetta Primline araca ön kol desteği taktırmak istiyorum. Bu hafta sonu servisteydim. İsteğimi onlara da ilettim. Bunun çok zor ve pahalı bir işlem olduğunu söylediler ve bana inanılmaz kabarık bir fatura çıkardılar.

Fatura bir yana basit bir kol desteği için döşün bittiği yerden itibaren tüm orta konsolun sökülerek tamamen comfortline daki gibi yenisi ile değiştirilmesi gerekiyormuş.

Bu söküp takılma işlemi ile orjinalliğini de bozmak istemiyorum.

Sizlere sorum bunun daha basit bir yolu olup olmadığıdır. Yalnız piyasada 20-30 liraya satılan adi kolçaklardan taktırmak da istemiyorum. Aracın bütünlüğünü bozmayacak bir orjinallik ile bunu yaptırmak mümkün mü? Fiyat önemli değil. Yeter ki göze batmayacak orjinal bişey olsun.

Araçlarına ön kol desteği taktıran arkadaşlardan fotoğraf bekliyorum. Nerde ve kaça yaptırdıklarını da yazarlarsa çok makbule geçer.

Saygılar...
A
17 yıl
Jetta Midline Araçta Neden Ön Kol Desteği Yok?
Arkadaşlar orta sınıf sedan bir araç almayı düşünüyorum. Jetta 1.6 FSI Midline aracı inceledim. Fiyatı 39.000 TL. Almaya da niyetim var. Yalnız bu araçta ön kol desteğinin olmaması beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Sadece 43.000 TL olan Comfortline donanımında ön kol desteği var.

Araştırdım işin kötüsü bu parçayı aksesuar olarak serviste taktırmak da mümkün değil. Bu desteğin takılması için ön konsolun komple değişmesi gerekiyormuş. Kim bir kol desteği için ön konsolunu değiştirir? Şimdi bir ön kol desteği için 4.000 TL mi vermem gerekiyor?

Öte yandan Ford, Opel, Toyota ve Honda'nın aynı sınıf araçlarının hepsinde ön kol dayama standart olarak bulunuyor. Hatta bu araçların 33.000 TL fiyatla satılan modellerinde bile bu donanım standart.

Ben bir araca 39.000 TL vereceksem o araçta kendimi rahat etmek isterim. Bir kol dayamanın maaliyeti ne olabilir? Böyle basit bir donanım Midline donanımını bırakın, Primline da bile standart olması gerekir.

Bu olayı aynı şu an kullandığım ve sıfır aldığım 2006 model Clio da devir göstergesinin olmamasına benzetiyorum.

2007 model Jettalarda yoktu, belki 2008 lerde olur dedim. Sonuç aynı. Sadece Comfortline donanımında ön kol desteği var.

Yetkililerden bu konuda bir an önce çözüm bekliyorum. Lütfen sizler de konu hakkındaki görüşlerinizi eksik etmeyin.

Saygılar sunarım...


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.