Öncelikle herkese merhaba.. Yeni almış olduğum Sapphire Pure 625 power supply gayet güzel ancak üzerindeki 4 adet led bir süre sonra rahatsızlık vermeye başladı. Bunu iptal etme şansım varmıdır? yok ise nasıl biryol önerirsiniz. Ben metal çerçeveyi açıp ledlerin üzerine siyah bant yapıştırmayı düşündüm ama :)
Power ın fanını değiştirmen daha doğru olur,o psu dan çıkartdığın fanıda pc nin başka bir yerinde kullanırsın. Bu arada sana bir öneri kasan fotoğrafdaki hali ile çok kötü duruyo uv ışıklandırma için en azından kaliteli bir ışıklandırma için biraz para harcamalısın öyle bir uv neonla o iş olmaz birde kasaya ledli fan alman daha hoş durur bir neon yerine. İstersen sana bir örnek gösterebilirim çünkü kasanın üst kısımları hiç gözükmüyor işlemci soğutusu almışsın hiç varlığı bile belli değil
yalnız power ın fanını değiştirirsem garanti dışı kalıcak haliyle. ama 14cm olanı beğendim. Güzelde hava üflüyormuş. Benim baca fan kaç cm. acaba oraya uyarmı? cpu nunki. 12 sanırım. Ancak 14cm lik olanın üzerindeki led ide iptal etmek lazım.
yalnız power ın fanını değiştirirsem garanti dışı kalıcak haliyle. ama 14cm olanı beğendim. Güzelde hava üflüyormuş. Benim baca fan kaç cm. acaba oraya uyarmı? cpu nunki. 12 sanırım. Ancak 14cm lik olanın üzerindeki led ide iptal etmek lazım.
o fanın ledlerını ıptal edıceksen hıc alma daha ıyı
Bant işine filan girip kötü görüntü oluşmasına izin vermemelisin. Madem rahatsız ediyo kaliteli bir fan alıp bağlarsın ışıklı fanıda bir yere bağlarsın. Işıklandırmadan uyumluluğa önem ver
Yeni almış olduğum Sapphire Pure 625 power supply gayet güzel ancak üzerindeki 4 adet led bir süre sonra rahatsızlık vermeye başladı.
Bunu iptal etme şansım varmıdır? yok ise nasıl biryol önerirsiniz.
Ben metal çerçeveyi açıp ledlerin üzerine siyah bant yapıştırmayı düşündüm ama :)
NOT:RESİM ALINTIDIR.
Teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupperMert -- 13 Ocak 2011; 21:19:51 >