Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
1465
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vodafone 3G veya EDGE Samsun ve civarnda cekmıyor mu
O
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar

Vosafon hattımda aylık cepnet kullanıyorum. Bir iş için Ankara'dan Samsun'a geldim. Samsun'da GPRS baglantısı kurulamıyor. Corum da net vardı. Samsun'a geldım internete baglanamaz oldum. Vodafon Musteri hizmetlerinin ise zaten kendilerine bile hayırları yok.
Acaba Samsun civarında Vodafone üzerinden net baglantısı yok mu? Cihazım HD2.
Vodafone Live olsun Vodafone Internet olsun otomatik ayarlar olsun bir turlu baglanamadım.
Eger baglantı kurmanın bır ımkanı varsa yardımlarınızı beklerım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
15 yıl
Yarbay

3g olmayabilir ama hat sinyal alıyorsa edge de vardır mutlaka...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ç
15 yıl
Yarbay

T
15 yıl
Yarbay

edge nasıl yok ya



H
15 yıl
Yarbay

Samsunun neresindesin? Ben atakumdayım burda çekmiyor ama benim oturduğum yerde radyo dahi çekmiyor. Bir sorun var bizim çevrede. Yoksa samsunda her yerde çekiyor. Ayrıca edge mükemmel çekiyor diyebilirim. Gayet hızlı



O
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorun halloldu.
Ankara'ya iyice yaklastigimda cihazimdan yine GPRS baglantisi kuramiyordum. Otobuste seyahat esnasinda belki sorun ayarlardadir diyerek cihazima hard reset attim. Normalde cihaz vodafone ayarlarini kendisi yapiyordu. Fakat hard resetten sonra da baglanamadim.
Ankara'ya dondugumde nette biraz arastirma yapmama ragmen dise dokunur bilgi bulamadim.
Vodafone sayfasindan ayarlari almaya calistim ama benim cihaz desteklenmiyordu. Benzer bir cihaz secip ayarlari cihazima sms attirdim. Denedim cihazinizla uyumlu degil dedi.
Neyse; wi-fi baglantisi ile rehberi senkronize edip, marketplace den windowslive kurdum. Bir yandan da forumlardan arastirma yapiyorum. Birkac manuel ayar buldum onlari deneyecegim. Bu arada windowslive da kurulmus oldu. Cihaz yeniden baslatilacak dedi yes dedim soft reset atti.
Isin ilginci, cihaz yeniden basladiginda GPRS calisiyordu. Windowslive kurdum diye mi calisti, wi-fi baglantisi yapinca cihaz insafa mi geldi, yoksa vodafone gprs servisi bozuktu o sira mi calismaya basladi bilmiyorum.



C
15 yıl
Yarbay

Orhan gencebay a mail atalım çözülür sorun:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorunu buldum.

HTC HD2 nin 2.12.50.02 Radio Rom dan kaynaklanıyormuş. Bu rom Hem Elegancia GTX 2,5 28 Temmuz final sürümünde hem de Energy Max Sense 10 Ağustos sürümlerinde GPRS bağlantı ayarlarında problem çıkarıyor.

Energy romda 2,07,50 daha iyi bir seçim ve problemsiz.
Elegancia da ise 2,10,50 versiyonları problemsiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.