Arkadaşlar windows mobile 6.1'da belli zamanlara ayarladığım görevlerde, görevin zamanı geldiğinde beni hem sesli uyarıyor, hem tepede çan işareti çıkıyor hem de aşağıda bir pencere içinde görevin ne olduğunu gösteriyor. Tamam böyle güzelde, acaba şu aşağıda çıkan görevin ne olduğunu gösteren pencereyi engelleyebiliyor muyuz? Yani sadece ses ve tepedeki çan işaretini istiyorum. Telefon ortadayken herkesin ayarladığım görevi görmesine gerek yok :) Var mı bunu yapabilmenin bir yolu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.