Arkadaşlar, 2007 Honda Jazz aracıma orjinal silecek yerine yeni sistem Banana (Muz) silecek taktırmak istiyorum. Normal silecekler 4 noktadan temas ediyorken muz silecekler çok noktadan temaslı olduğundan daha iyi diyorlar. Taktırıp memnun kalan / kalmayan varsa fikirlerini bildirmelerini rica ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ben 2-3 yıldır muz silecek kullanıyorum.çok memnunum.ilk çıktıgı sıralar çifti 30-35 ten satıyorlardı geçen 15 aldım çiftini.her geçen gün iyice yaygınlaşıyor.daha iyi temizliyor daha sesiz siliyor.tanıdıgım bütün araba sahiplerine öneriyorum kullanan herkes memnun.
hepsiburda.comda tanesi 4tl civarı kargo bedava ben pazar günü spariş vermiştim şu anda kargoda yarin ulaşır sanırım ;)
direk markaya göre tam uyar mı bilmiyorum eski sistem eski sileceklerle kıyaslayıp en uygun uzunluktakini takıyorlar benim arabaya.tabi markaya görede varsa o da güzel
8-10 liraya satılan tüm silecekler çin malı, 3-5 ay sonra başlar iz bırakmaya. bosch aero twin silecek öneririm takımı 70 tl dir ancak 3 sezon kullanabilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.