H

Binbaşı
06 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
Savcı itirafçıyı buldu (Hürriyet-Mehmet Arslan)
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18912553.asp


Savcı itirafçıyı buldu

Bir takımımızın hesaplarında bir miktar para belgelenememektedir. Kulüp yöneticileri tüm çabalara rağmen savcıları ikna edemez. Savcılar bu paranın izini sürmeye karar verir. Ve sonunda bir bilgiye, daha doğrusu bir itirafa ulaşırlar.

AZ sonra okuyacaklarınızı iki kaynaktan doğrulattım. Takımların isimlerini, hangi maç olduğunu, suçlananları (kısmen de olsa) isimleriyle biliyorum. Ama haber yapamıyorum. Çünkü belgelere ulaşamadım.
Böyle bir durumda ya yutkunacaktım ya da isim vermeden bildiklerimi yazacaktım.
Yutkunmaktansa yazmayı tercih ettim. Nasılsa zaman beni haklı çıkaracak. Ve bugün yazdıklarımı o gün okuyup “iyi ki bunları kaleme almışım” diyeceğim.
Bir kulübümüzle ilgili kısa ama açıklandığında oldukça ses getirecek bir bilgi.

* * *

Türk futbolunda zaman zaman çantaların, çantaların içinde dolarların taşındığından söz edilir.
Fısıltı gazetesi o kadar yoğun çalışır ki, gerçekle dedikoduyu birbirinden ayırt edemezsiniz.
Ama bu kez durum farklı.
Yılı açıklamayacağım. Eğer açıklarsam herkes kolaylıkla tahmin edebilir.
Bir takımımızın hesaplarında bir miktar para belgelenememektedir. Kulüp yöneticileri tüm çabalara rağmen savcıları ikna edemez.
Savcılar bu paranın izini sürmeye karar verir.
Ve sonunda bir bilgiye daha doğrusu bir itirafa ulaşırlar.
- Ben o paranın teşvik amacıyla verildiğine şahidim.

* * *

İtirafın sahibi bir kamu çalışanıdır.
Savcılık bu itiraf üzerine bir iddianame hazırlığı başlatır. Ancak o dönemde teşvik yasalarla belirlenmiş bir suç değildir.
Bunun üzerine çalışma farklı bir suç üzerinden gerçekleştirilir.
- Evrakta sahtecilik.

* * *
.......................................gerisi çok önemli değil, sizce bu takım hangisi ..................................................
H
14 yıl
Banana (Muz) silecekler hakkında - Honda Jazz için
Arkadaşlar, 2007 Honda Jazz aracıma orjinal silecek yerine yeni sistem Banana (Muz) silecek taktırmak istiyorum. Normal silecekler 4 noktadan temas ediyorken muz silecekler çok noktadan temaslı olduğundan daha iyi diyorlar. Taktırıp memnun kalan / kalmayan varsa fikirlerini bildirmelerini rica ederim.
H
15 yıl
klima seçimi için yardım
Arkadaşlar, ben de sizden yardım isteyeceğim.

Ankara'daki evim için salonuma klima düşünmekteyim. Salon durumu şu şekilde:

* 23 m2, dış cepheye bakan pencere yaklaşık 4m2’lik ve güneye bakıyor. sabah-öğlene kadar güneş alıyor.
* Tavanda ve pencere olmayan dış duvarda ısı izolasyonu var. pencereler pvc ve çift cam.
* Evin mevcut ısısı yaklaşık 28'C (istediğim sıcaklık 24-25'C, yaşamak için yeterli sanırım)

Bununla birlikte Eylül ayında kızımız doğacak, dolayısıyla klimalardan oluşacak sağlık sorunlarını engelleyecek sisteme sahip, fiyat-performansı iyi bir klima istemekteyim. Önerilerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum. Mümkünse model-fiyat-fayda belirtirseniz sevinirim.

saygılarımla
H
15 yıl
Canon VIXIA HF-10 16GB Flash \u0026 SD Drive Camcorder
Arkadaşlar, uzun araştırmalar ve yazışmalar sonucu fiyat/performans ürünü olan HF100'de karar kılmıştım, ancak arkadaşımın Amerika'ya gitmesi ve orada HF100 -HF10 arasındaki fiyat farkının çok olmaması sebebiyle HF10 aldırdım.

Kamera dün elime geçti. Adaptörü 110-240 V çalıştırdığından sadece ucuna 1 TL'lik bir ek parça alıp takarak burada kullanabildim. (NOT: Amerika'daki prizler farklı olduğundan bu parça olmadan bizimkilere takılmıyor, aynı zamanda voltaj da orada 110 V)

Bugün eşimin ultrason'unda çekim yaptım, oldukça iyi gözüküyor, karanlık çekimleri çok güzel geldi bana. Bu arada kızımız olacağını da bugün öğrendik, çok mutluyuz

Elimden geldiğince kullanımla ilgili soruları yanıtlamaya çalışacağım, ama öncelikle aleti biraz keşfetmem gerek
H
15 yıl
Arkadaşını Digiturk Plus\u0027a getir kampanyası
Digiturk'un bir kampanyası daha var, müşteri hizmetlerinden öğrendiğim kadarıyla ismi "Arkadaşını Digiturk Plus'a getir".

digiturk plus kullanıcıları, mevcut digiturk kullanan arkadaşları için aynı dostlar kampanyasındaki gibi müşteri hizmetlerini arayarak arkadaşlarının abone numarasını, isim-soyadını veriyorlar. eğer o kişi digiturk plus'a kayıt olursa hem kaydolan, hem referans veren 2 aylık kiralama ücretini (25,90 x 2) ödemeyecek. En fazla 5 arkadaşınıza referans vererek indirimden yararlanabileceksiniz.

Digitürke normal üye olup da D+ kiralamak veya satın almak isteyen arkadaşlar PM ile bilgilerini verirlerse seve seve referans veririm. Yalnız müşteri hizmetleri 48 saat içinde arkadaşlara dönüleceğini söyledi. bunu da belirteyim.

selamlar
H
15 yıl
Digiturk Kamu kampanyası
quote:

KAMU ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Kamu personeli, kamu emeklisi ve gaziler ve ailelerinine Digiturk %50 indirimli.

Kampanya detayları ve Digiturk Paketlerini görmek için buraya tıklayınız.

* Kampanyadan yaralanabilmek için başlangıçta sadece 40TL Aktivasyon ücreti ödemeniz yeterlidir. Kampanya Ekonomik Paket ve üzeri paketler için geçerlidir.


Bugün müşteri hizmetlerini aradım, henüz kampanya başlamamış... Fiyatlar çok cazip, %50 indirimle geçen seneki koltuk fiyatlarına yakın fiyatlara geliyor. yarın öbürgün kampanya şartları netleşecekmiş, tekrar arayın dediler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.