Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1144
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara Üni. Diş Hekimliği Fakültesi (okuyan/mezun aranıyor)
H
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Össden 348küsür puan aldım dişçilik yazmayı düşünüyorum Gazi Diş Hekimliğini yazmayı düşünüyordum ama zorunlu hazırlık olduğunu öğrendim sağlık gibi bir sektörde hazırlığın çokta gerekli olmadığını düşünüyorum, dolayısıyla Ankara Üni. de düşünmeye başladım. Ankara üniversitesinin verdiği eğitim nasıl acaba? Bilen birilerinden bilgi alabilirsem çok iyi olur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
16 yıl
Er

bi arkadaşım orda diş hekimliği okuyo. gayette memnun eğitimine laf yok zaten ayrıca eğlenceli bi ortamı var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.