H

Çavuş
13 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
Ünlem işaretinden kurtulamıyorum.
Ağdaki diğer bilgisayarlarda internet var benim kullandığım kabloyu başka bilgisayara takınca sorun çıkmıyor(internet oluyor), switchden gelen başka bir kabloyu benim bilgisayara takınca yine internet gelmiyor. Sadece benim kabloyu direk olarak modeme taktığım zaman internet geliyor. Ek olarak öğrenci evimde böyle sorunlar yaşamadım sadece araya bu switch girince sorunlar çıkıyor. Ancak switche bağlı diğer bilgisayarlarda sıkıntı yok. Denediklerim:
- Elle ip girdim
- Mac adresini değiştirdim.
- regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network 'den config dosyasını sildim.
- modeme ve switche belki 30 kere res attım bunu da yazayım.
- bi kafeye gidip ethernet yazılımını sildim baştan yükledim güncelledim.
- switchdeki kablonun yerini değiştirdim.
- antivirüs yazılımını kaldırdım.

denediklerim bir işe yaramadı. Yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
H
11 yıl
Trt\u0027de The Dark Knight var
Dublaj sayesinde başka film izliyorum sanki
H
11 yıl
Hadi atayist olmayanlar bunu da açıklayın!!1!11
H
12 yıl
Harddisk açılmıyor, chkdsk bitecek gibi değil
1 tb WD harddisk dün itibariyle açılmamaya başladı biçimlendirmek istiyormusunuz diye soruyor bilgisayara takınca.
Bu konuyla ilgili araştırma yaptım forumdaki konularda, "chkdsk G: /f" yaptım ancak bitecek gibi değil, 110,000küsür dosyadan 200lerde şuan 1 saat falan oldu, çıkarsam hdd bir zarar görür mü? Ne yapmamı önerirsiniz? Beklemeli miyim? Teşekkürler
H
12 yıl
Canı acıyınca diş doktoruna satırla saldırdı (Adana)
Adana'da diş sağlığı merkezinde görevli diş doktoru çiftin 3 gün önce bir hastanın satırlı saldırısına uğradığı ortaya çıktı. Kadın diş hekiminin diş çektirmek için gelen hastaya uyuşturucu iğne yapmasının ardından canının acıdığını belirterek otomobilindeki satırı alıp kadın ile onu korumaya çalışan diş hekimi kocasına saldırmak isteyen hasta son anda engellendi. Diş hekimi çift saldırıdan yara almadan kurtulurken, sağlıkçılar saldırıyı kınadı.


3 gün önce meydana gelen olayda dişini çektirmek için diş sağlığı merkezine gelen hastaya Necibe Badem'in uyuşturucu iğne vurduğu, ancak canının acıdığını belirten hastanın otomobilindeki satırı alıp geri döndü ve kadın doktora saldırmak istediği belirtildi. "Benim canımı yaktın" diye saldırmak istediği kadını korumaya çalışan kocası Tayyar Badem'e de saldırmaya kalkışan hastanın, diğer çalışanlar tarafından son anda engellendiği bildirildi. Hastanın, olaydan sonra diş hekiminin müdahalesi yüzünden canının acıdığını belirtip savcılığa suç duyurusunda da bulunduğu öğrenildi.


Kaynak
H
12 yıl
O Ses Türkiye Bihter ayrıldı..(kaynak eklendi)
Oğuz'daki ruj izlerini farkettiniz mi?


http://magazin.com.tr/haberDetay/o-ses-turkiye-finali-nde-sans-opucugu.html

edit: galiba yayın hakları nedeniyle videoyu kaldırmışlar
H
13 yıl
Elektriğe %10000 zam gelmiş..
Az önce ev arkadaşımla elektrik faturası yatırmaya gittik normalde 30lirayı geçmeyen fatura 2,794lira görünüyor. Daha önceden kalan faturamız da yoktu. Yarın başkent elektriği aramayı düşünüyoruz. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? Ne yapabilirim?
H
13 yıl
Dosya formatını değiştiremiyorum.
Sorunum şu; .txt formatındaki dosyaları cmd formatına çevirmiştim bir süre önce ancak tekrardan txtye dönüştüremiyorum çift tıkladığımda karşıma yine cmd ekranı çıkıyor. Dosyaları sağ tıklayıp düzenle diyerek açabiliyorum. "Birlikte aç"la değiştirmeye çalıştım bu seferde "bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneği pasif durumda işaretliyemiyorum. Bunlar dışında ne yapabilirim sorunumu düzeltmek için?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
14 yıl
Ziraat Bankası havale yaparken ne kadar para kesiyor?
Arkadaşlar kira ödemesi yapmam gerekiyor. İlk defa yapıyorum, atm'den yapılan ödemelerde para kesiliyor mu kesiliyorsa ne kadar kesiliyor? Parayı yatıracağım banka hesabı Ziraat bankasında ödemeyi yine Ziraat bankasından yapmam şart mı?
H
15 yıl
Ankara Üni. Diş Hekimliği Fakültesi (okuyan/mezun aranıyor)
Össden 348küsür puan aldım dişçilik yazmayı düşünüyorum Gazi Diş Hekimliğini yazmayı düşünüyordum ama zorunlu hazırlık olduğunu öğrendim sağlık gibi bir sektörde hazırlığın çokta gerekli olmadığını düşünüyorum, dolayısıyla Ankara Üni. de düşünmeye başladım. Ankara üniversitesinin verdiği eğitim nasıl acaba? Bilen birilerinden bilgi alabilirsem çok iyi olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.