Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
340
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win7 süper, Xp sorunlu?
G
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İmzamdaki sistemde aynı anda windows xp ve windows 7 rc kurulu. Windows xp'nin daha ilk açılışında bile işlemci hiçbirşey yapmıyorken işlemci kullanımı %35'lerde geziniyor, windows 7'de ise hiçbir sorun yaşamıyorum. Ancak klavyemin midi klavye bölümü sadece xp'de çalışabildiği için xp'yi de tam performansla kullanmam gerekiyor. Donanımsal bir hata olduğunu düşünerek yapabildiğim tüm donanım testlerini yaptım (hdd, ram ve cpu) Ve hiçbirinde bir sorun çıkmadı. Anakartımdan şüpheleniyorum bu yavaşlık konusunda ancak windows 7'de böyle stabil çalışınca o konuda da bir belirsizlik oluştu.

Ha bu arada windows xp'de 1440 x 900 full detay gta 4 kasılmadan oynanıyor, yani sanırım pc'nin xp altında "çalışma" değil de "boşta bekleme" ile ilgili bir problemi var. Çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorkemG -- 13 Mayıs 2009; 9:41:05 >

Z
15 yıl
Teğmen

Şimdi Dun Bursada Microsoftunwin 7 konusunda Acilimlari vardı semineri orya gittigimiz dedigin gibi win7 süper calışıyor ve özellik konusunda güzel hız olarak xp görünüm olarak vistaya benzesede güzel bi caışma oldugunu düşünüyorum Gel Gelelim win 7 de dedigin gibi xpde calısan bazı gereçler kalvyedir vs. win 7 calışmıyor olabilir bunun sebebide ilk önce xp kurulumunda yaptıgın değişiklklerden kaynaklanıyor olabilir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.