Merhaba araştırdım forumları simdi söyle bir olay var bende 512 mb 8800 gt XFX alfha dog editon ekran kartı vardı herşey çok güzel gidiyorduki Samsung T240 monitörümü alana kadar çözününürlük 1280 1024 den çıktı 1920x1200 e her oyunla olmamakla beraber yeni oyunlarda cod 5 gibi belli bir süre sonra görüntü kesilmeye başladı bu çözününürlükte bellek dolumu öğrendiğim kadarıyla sizden öğrenmek istediğim şuan Zotac GT 260 800 kusur mb veya ati 4870 saphhire marka ekran kartı arasında kaldım nvidia yi seviyorum driver vs sorunsuz olması nedeniyle ancak bu markayı seviyorum diye problem yaşamak istemiyorum 2 de hemen hemen aynı fiyat acaba hangisini tercih etmem doğru olur 1 gb ati 4870 mi yoksa 800 kusur mb olan zotac GT 260 i mi ? GT 260 i seçersem yine 1920x1200 pixelde yeni oyunlar bellek dolumu hatası alma ihtimalim varmi ? tşk ederim şimdiden verdiğiniz öneriler için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.