R

Binbaşı
15 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
(ACIL)Asus G752VS Istanbul notebook teknik servis önerisi?
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz hafta Asus G752VS-4K notebookum sabah uyandığımda açılmıyordu. Power tuşuna bastığımda hiç bir tepki yok. SMS bilişime götürdüm yetkili teknik servise daha hiç içini açmadan anakart değişmesi gerek diyip 11.000tl masraf çıkarttılar. Anakart ebayde 480dolar.Büyük ihtimal arızanın sebebi çok basit birşey. ufak bir parça değişimiyle çözülebilir. Bu konuda güvendiğiniz ve gerekli donanıma sahip notebook tamircisi var mı?

Maksimum bilişime denk geldim google yorumları çok iyi ama ekşi sözlük yorumları çok kötü.

Bir de Ulutepe bilişim adlı yere denk geldim. Youtube kanallarında tamir videoları var. Google yorumları düzgün.
https://www.google.com.tr/search?q=ulutepebilisim+notebook+tamiri&oq=ulutepebilisim+notebook+tamiri&aqs=chrome..69i57j69i60l3.4958j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x14cac85901dceebd:0x87556de45fcd1cae,1,,,

Sizin önereceğiniz başka yerler var mı?
R
8 yıl
Video Editing için 43\" Doğal Renk Veren TV Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, profesyonel olarak video renk düzenleme ve fotoğraf düzenleme ile uğraşıyorum. Şuan Apple Thunderbolt Display kullanıyorum. Daha önce'den HP ve Dell'in profesyonel IPS monitörlerini kullandım. Ama artık baskı ile işim kalmadı onları kalibre edince fazla soluk oluyorlar, kalibre etmeyince %120 renk gamutları yüzünden fazla canlı oluyorlar. Bana %99-100 srgb delta-e gamutuna sahip, renkleri doğal veren (samsung gibi vivid değil) kontrast oranı milyon, milyar olmayan 1000:1 yeterli. 4K televizyon önerisinde bulunabilir misiniz? Sadece pc ile kullanacağım yayın bağlamayacağım. Renkleri iphone'a veya diğer Apple cihazlara yakın vermesi yeterli.
R
9 yıl
Ortalama 1.200tl projeksiyon cihazı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, projeksiyon konusu hiç anlamadığım bir konu bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle kullanım amacım pc'nin başından biraz kalkıp yattığım yerden online dizi izlemek. Online dizilerin kaliteleri yüksek kalite olmadığı için çok üst düzey bir projeksiyon cihazına ihtiyacım yok. Aradığım özellikler

-Aydınlık ortamda izlenebilir olması
-Odam çok ufak olduğu için (duvar ile cihaz arası 2m olacak) yakın mesafede büyük görüntü verebilmesi.
-16:9, 16:10 ekran olması.
R
9 yıl
8.000TL Grafik ve Video Edit için Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, Photoshop ve Premiere gbi programlar için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Mevcut bilgisayarım Macbook Pro 15" intel i7 3630QM 2.7ghz, 16gb ddr3, 500gb SSD, 1gb GT650.

Ekranım Apple Thunderbolt display bu yüzden ankartın şu adaptörü destekliyor olması lazım

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-thunderboltex-iidual-expansion-card.html (ASUS X99-E WS gibi).

İşlemci 6 çekirdek ve üstü tercihimdir. Kasanın fazla hdd slotlu olması tercihimdir. SSD + Hızlı bir HDD + 2x2gb Raid Yedekleme düşünüyorum. 1-2 yıl sonra ekstra raid eklemem gerekebilir. Cd-rom ihtiyacım yok.

Ekran kartını ne tür tercih etmem konusunda bir fikrim yok. Önceliğim Profesyonel kullanım ama bu kadar para ödemişken bir çok oyunu da uzun süre çalıştırmasını isterim high olmasa bile. Profesyonel kullanımda bit mi önemli çekirdek hızı mı bilmiyorum.

Anakartı ise uzun yıllar kullanabileceğim eksiksiz bir model istiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
R
9 yıl
Motorola SB6120 Tek Kanal Problemi
Merhaba arkadaşlar motorola sb6120 modemim tek kanal bağlantı kuruyor. Bu yüzden internetim 50mb olmasına rağmen 10mb kullanabiliyorum. Nitro hizmetini aktif ettiğimde ise ancak 30mb'e çıkabiliyor. Gelen ekipler çok cahil bir türlü çözemediler. Bu problemi daha önce yaşayan ve çözenler olmuş. Bilenler çözümü paylaşabilirler mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
BET, MTV Black gibi kanallar için uydu tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar, bu uydu olaylarından hiç anlamıyorum yıllardır kablotv abonesiyim. Benim izlemek istediğim bazı müzik kanalları var özellikle rap müzik yayını yapan BET, MTV Base gibi kanalları izlemek istiyorum. Televizyonum eski tip plazma (hd falan değil)

Hangi uydu alıcıyı ve çanağı almam lazım ve nasıl bir ayar yapmam lazım.
R
10 yıl
R10 üyelik alınacaktır.
Merhaba arkadaşlar, r10 üyelik satan varsa mesaj atabilir mi?
R
11 yıl
Raid\u0027i kaldırmak isterken HDD formatlandı.
Merhaba arkadaşlar, Western Mybook Studio 4tb harddiskim var. Mirrorless Raid 1 olarak kullanıyorum bu yüzden 2tb'a düşüyor. Boş alan ihtiyacım olduğu için raid'i kaldırmak istedim. WD'nin yazılımından configure'e bastığımda raid'i kırmadan sanırım soft format attı. Şuan 2tb boş harddisk gösteriyor. Tavsiye edebileceğiniz bir recovery programı var mı? Diskin üzerine henüz hiç birşey yazmadım verilere birşey olmamıştır diye düşünüyorum. (mac kullanıcısıyım)
R
11 yıl
Üniversite tecil belgesini askerlik şubesine kendi yollamıyor mu?
Merhaba arkadaşlar, ankara'daki adresime askerlik şubesi kağıt yollamış şuan İstanbul'da olduğum için ne yazdığına bakamadım. 2 ay önce tecil'im doluyordu ama bu sene açıköğretime kayıt yaptırdım. Okul öğrenci belgesini kendi yollamıyor mu? Benim mi gidip vermem lazım şubeye?
R
11 yıl
PSN Store\u0027a giremiyorum donuyor (Acil)
Merhaba arkadaşlar, dün gelen PSN Store uptade'ini yaptıktan sonra bir daha giremedim sepet logosunda donu kalıyor altındaki loading çubuğu hareket etmiyor ne yapmam lazım acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.