ekran kartın ati mi? ve ekran kartını yükledikden sonra mı bu durum oldu? bilgisayarında net framework yokken ati ekran kartı ile beraber net framework 1.1 yüklenmiştir.o yüzden karşılama ekranı geliyordur.yapacağın şey ekle kaldırdan net frameworku kaldırmak ve net framework 2 yada 3 kurmaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 13 Mayıs 2008; 9:23:28 >
Orjinalden alıntı: kobra22 kran kartın ati mi? ve ekran kartını yükledikden sonra mı bu durum oldu? bilgisayarında net framework yokken ati ekran kartı ile beraber net framework 1.1 yüklenmiştir.o yüzden karşılama ekranı geliyordur.yapacağın şey ekle kaldırdan net frameworku kaldırmak ve net framework 2 yada 3 kurmaktır.
kesinlikle bende aynı sorunla karşılaşmıştım bi program için net framework1.1 gerekliydi kendisi yükledi ve dedign gibi karşılama ekranında profil çıkmaya başladı enterlamadan geçmiyodu ama net frameworku kaldırdım sorun çözüldü
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.