Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1212
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wharfedale Tız hoparlörüm yandı...
O
18 yıl (67 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 3 yıldır kullanıdğım Wharfedale Atlantik AT 400 ümün tizi yandı.

Bursada otoruyorum ve CD Bank tan almıştım.

Müzik sistemimde çok beğendiğim ve değiştirmeyi en son düşündüğüm parçasıydı. Aynı sesi yakalayabilmem için orjinali ile değiştirmem gerktiğinin farkındayım. Tiz hoparlörünü çıkardım arkasında Wharfedale Model 0316H yazıyor.

Bursada bunun orjinalini nerden temin edebilirim?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
18 yıl (3940 mesaj)
Yarbay

Gecmis olsun. Tweeterlar en hassas suruculerdir. Crossover yetersiz ise yada fazla guc uyguladıysanız bu durum olabilir. Bir konu daha varki daha onemli, ampliniz dc kacırıyorsa tweeter ın basdusmanıdır haberiniz olsun. Distributorune danısmanız en saglıklısı olacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl (67 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkürler ikarahal,

Kullandığım anfi Technics SA-AX 730. Genelde Yüksek sesli müzik dinliyorum. (Anfimin bunun için uygun olmadığını da biliyorum) Bu nedenle çok sıkıntı yaşamıştım. Bir arkadaşımdan dinlemek için ödünç aldığım Yamaha NS45 hoparlörlerin de tizini yakmıştım. Orjinali için bir ay beklemiş üstüne tek bir tiz için 120 Euro vermiştim. Ama eskisi gibi olmuştu. Wharfedalelerde sesi çok açınca koruması vardı ve tizleri kendisi kapatıyordu. sesi kısınca tekrar tizler çalışıyordu. 3 yıldır bunlarda ilk defa böyle bir şey oldu.

ikarahal in dediği gibi bu sorun büyük biri ihtimalle Anfimden kaynaklanıyor. Orta ve alt frekens sürücülere bir şey olmazken devamlı tiz yakıyorum. En kısa sürede (iki yıldır niyetliyim )anfimi değiştireceğim.

Hoparlörleri aldığım yer olan Bursada CD Bank kapandı. Başka nereye başvurabilirim yardımcı olabilirmisiniz?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
18 yıl (1210 mesaj)
Binbaşı

http://www.cdb.com.tr/

CD BANK İLETİŞİM BİLGİLERİ İRTİBATA GEÇEBİLİRSİN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
18 yıl (3940 mesaj)
Yarbay

Sanırım bursada da yerleri var.

http://www.prokare.com.tr/6_firma.asp



O
18 yıl (67 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

L
18 yıl (8711 mesaj)
Yarbay

cd bankın online satışı var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl (364 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

cd bankın online satışı var mı?

online satışı şuan için yok ancak tlf la istediğin ürünlerin özellikleri ve fiyat konusunda bilgi alabilirsin,ayrıca forumlara özel indirim uygulaması yapıyorlar çünkü bende wharfedale 8.4 lerimi o şekilde almıştım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatman -- 30 Mart 2008; 13:26:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl (17 mesaj)
Er

İSTANBUL da bir firma var yeni alış veriş yaptım onlarda Wharfedale marka hoparlörler satıyorlardı gördüm istersen onlarıda bir ara belki vardır ellerinde Active Electronic htpp :www.aktifelektronik.org adresini ve telefonunu alırsın oradan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.