Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımın açılışında şifre soruyordu bende onu atlamak için Başlat-Çalıştır satırına Control user passwords2 yazdım çıkan yerde birden çok yönetici olduğunu gördüm. İkisini sildim fakat bilgisayarımı açarken tekrar şifre sordu fakat şifreyi hatırlamıyorum. Acaba bilgisayarımı nasıl açabilirim? Yani problem bilgisayarın açılışında sorulan şifreyi hatırlamamam. Bilgisayarı nasıl açablirm? yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yani problem bilgisayarın açılışında sorulan şifreyi hatırlamamam. Bilgisayarı nasıl açablirm? yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.