Merhabalar, 20 yıldır kullanmakta olduğum buzdolabınin iç ışığı yanmıyor.. kapağı açmak istedim ama tırnakları bulamadım.. kırılır diye zorlamadim, konu hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba, attığınız fotoğrafta 3 adet tırnak gözüküyor, nasıl söküleceği konusunda video örneği bulamadıysanız yapay zekadan yardım almanızı tavsiye ederim.
merhaba. görünen 3 tırnak var. tornavida ile baskı uyguladım, esneme olmadı. kırılır diye çekindim. Yapay zeka bu işleri çözebilir mi? hiç bilgim yoktu, teşekkürler. YOUTUBE ve nette heryere baktım, hiç örnek göremedim. Çok eski bir model. yapay zekaya resim attım, farklı açılardan da resim istedi. özellikle alt taraftan. eve gidince denerim.
teşekkürler. denedim ama çözüm sunamadı. modelini de yazdım, tırnak vardır diyor. :) tırnak olduğu aşikar, meseler o tırnakları kırmadan çıakrtabilmekte. :)
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >