Son dönemlerde boyutları nedeniyle KUMTEL led ışıklı tavan vantilatörleri oldukça sık tercih ediliyor. Özellikle TEMU, Hepsiburada ve Amazon gibi platformlarda satışlar oldukça yüksek. Biz de bu videomuzda BİM'de satışa çıkan Kumtel led ışıklı tavan vantilatörü modelini satın aldık ve denedik. Ürünle alakalı sizler neler düşünüyorsunuz?
- Üründe 1-2 saat sonra kapan gibi ayarlı kapanma tarzı bir özellik yok. (internette bu özelliğe sahip markalar var)
- Sesli çalışıyor. 1. kademede yeterli soğutmayı sağlamıyor ayarı arttırınca da ses artıyor.
- Pervane çalışırken üründe ve haliyle ışıkta titreme oluyor. Taktığınız avize, duy, sarkıt vs herneyse tavanda kancaya takılı değilse (Bizde kanca yok mesela) bu titreme illa ki olacaktır diye düşünüyorum.
- Misal, pervaneyi kapatıp ışığı da sarı renkte iyicce kıstınız. gece yatarken de kumandayla ışığı kapattınız. gece elektrik gidip gelince pervane 4.kademede ve ışıkta son ayar beyazda açılıyor. yada kafasına göre sadece pervane yada sadece ışığı da açabilir.
- Her defasında kumandadan açıp kapatmanız gerekiyor. oldu ki odaya girip düğmeye bastınız (kapandı) ve tekrar düğmeden açtınız yine elektrik kesintisindeki gibi rastgele bir moddan açılıyor.
- Kumanda düğmeleri videoda bahsedildiği gibi basılı tutunca işlemiyor ve bu cidden can sıkıyor. tek tek bassanız bile bazen algılamıyor. Tuşlar tam çalışmıyor gibi.
- Kutu içinden kullanım klavuzu çıkmıyor. yani şöyle bişey çıkıyor:
bizim bim'e gelmemişti yoksa alacaktım valla. bunu demeniz iyi oldu, bir daha gelirse almaya niyetlenmem
sanırım bunların büyük pervaneli olanlarını almak lazım. bu tavan pervaneleri konusunda bilgili deneyimli bir arkadaş varsa bizi yönlendirirse çok iyi olur
Diğerlerini tam bilemem ama bu üründe en sevmediğim özellik; Misal gece kumandadan kapatıp yattınız (duvar anahtarı açık) sabah da kalkıp odadan çıktınız.
daha sonra gece odaya girip (el alışkanlığı) duvardaki düğmeye bastığınızda elektrik kapanıyor ve tekrar bastığınızda elektrik geliyor ve bu alet kafasına göre size ya sadece lambayı, ya sadece pervaneyi yada ikisi birden açıyor. düğmeye basınca ne çıkacak belli değil. duvardaki anahtara basıp kapatıp bir daha açınca başka bir moda geçiyor falan filan... Aslında mantıklı bir ürün ama odaya girince sadece kumandadan aç kapa cidden bana göre değil. Dilerim diğer modellerde hafıza özelliği vardır da en son ne şekilde kapandıysa açılışı da o şekilde yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 3 Haziran 2025; 22:44:7 >
Son dönemlerde boyutları nedeniyle KUMTEL led ışıklı tavan vantilatörleri oldukça sık tercih ediliyor. Özellikle TEMU, Hepsiburada ve Amazon gibi platformlarda satışlar oldukça yüksek. Biz de bu videomuzda BİM'de satışa çıkan Kumtel led ışıklı tavan vantilatörü modelini satın aldık ve denedik. Ürünle alakalı sizler neler düşünüyorsunuz?
Haberi Portalda Gör