Arkadaşlar ilk kez sıfır araç alacağım. Bayide bizden istedikleri ve bizim yapmamız gerekenler(örneğin expere kaporta durumuna baktırmak vb.) Bir de bayii bizden vekâlet mi istiyor. Genel olarak bizleri bilgilendirebilecek varsa çok memnun olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öncelikle hayırlı olsun.Ben daha önce, farklı yıllarda 5 sıfır araç aldım.Vekalet istemediler.Ön sipariş formunu doldurup imzaladıysanız, araç bekleniyor.Araç gelince sizden teslim alındığına dair 4-5 evrağa imza attırıyorlar.Sonra noterde satış oluyor.Sonra aracı bayide teslim ediyorlar.Bayiden teslim alırken mutlaka aracın iç-dış detaylı kontrolünü yapın.Çizik, göçük, ezik vs var mı, içinde eksik var mı?Paspas, yangın seti, çikalata vs hediye edebiliyorlar.Ekspere götürmeyi siz bilirsiniz.Kaborta, boya kontrolü yaptırılabilir.
Bir de bayii bizden vekâlet mi istiyor. Genel olarak bizleri bilgilendirebilecek varsa çok memnun olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >