Merhaba arkadaşlar. istanbulda dairemiz var kentsel dönüşüme girmesi söz konusu. arsa tapulu değil. kati ittifatklı . 168 metre kare arsa üzerine kurulu.daireler o kadar büyük değil. bodrum kat ve giriş kat tek daire 6 daire de çift. toplam 3 katlı bina en üsttü dublex. benim merak ettiğim kaç kata kadar izin çıkıyor.benim dairem tek ve büyük bi artısı olur mu. ev sahiplerine taşınma parası vs veriliyor mu.bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kentsel dönüşüme tabi kira yardımları var bakanlık ve belediye tarafından yapılıyor. Emsal oranını bilmek lazım. İlçe belediyesinden imar durum belgesini almanız lazım. Maksimum kat yüksekliği ve toplam inşaat alanı ile oturacağı alan oradan hesapla belli olur. Çekme mesafeleri vs
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.