Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
536
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arçelik Tv Factory Reset
A
10 ay (827 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Eski 42” bir Arçelik (106-203 FHD) televizyonum var. Bu aralar kendi kendine kapanıyordu, kumandadan 9301 kod ile gizli menüye girip factory reset yaptım, belki düzelir dedim. Şimdi televizyon açıldığında ekranda P2 C03, P3 S07… gibi kanal yazıları çıktı, menü ayarı açılmıyor, diğer menü ayar görselleri birbirine girdi, karıncalı ekranda kumandadan Ok tuşuna basarsanız kumanda ya da tv kilitleniyor, fişi çekerek tv kapatılabiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İ
7 ay (3252 mesaj)
Binbaşı

merhaba durumu nasıl çözdünüz ben servis menüsüne girdim. Ekranda menü yok..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 ay (827 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geç gördüm mesajı kusura bakmayın. Anakart ve güç kaynağında sorun çıkınca yaptırdım ama sorunları bitmedi. Bende yeni televizyon aldım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @imate
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.