Senelerdir kullandığım klimanın bu sene dış üniteden sürtme sesi şeklinde ses gelmektedir. Kış boyunca çalıştırılmayan klima yaz için kullanımda bunu yapması şaşırttı. Ayrıca ünitenin üstü kapalı ve su almamakta. Konu hakkında bilgi sahibi teknisyen arkadaşlarım destek olursa sevinirim. Video linki aşağıdadır. https://www.youtube.com/shorts/geU9jxNST64?si=V_De53HVSCvQJW0K
Merhaba. Yedek parça fiyatı ortalama 1600-1800 TL aralığında. Bu fan motorunun fiyatıdır. Ayrıca garantisi olmadığı için işçilik eklenecektir ama bunu servise direkt sormanızda fayda var. Çünkü onların kendilerinin ne kadar talep edeceğini kendilerine sormak gerekir.
Ama malzeme maliyeti aşağı yukarı 1500TL'den aşağı olmayacaktır.
Senelerdir kullandığım klimanın bu sene dış üniteden sürtme sesi şeklinde ses gelmektedir. Kış boyunca çalıştırılmayan klima yaz için kullanımda bunu yapması şaşırttı. Ayrıca ünitenin üstü kapalı ve su almamakta. Konu hakkında bilgi sahibi teknisyen arkadaşlarım destek olursa sevinirim.
Video linki aşağıdadır.
https://www.youtube.com/shorts/geU9jxNST64?si=V_De53HVSCvQJW0K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >