Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
729
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yardımcı olun Z533 mü,EDIFIER Studio R33BT mu?
V
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

2+1 ses sistemi arıyorum ve Logitech Z533 (optik çıkışlı bir model bulamadım Z906 dışında,bu modelinde uydu üzerinde koruma olmadığı için içe göçme kronik sorunu varmış) ve Edifier studio modeli var.Sizce hangisini almalıyım? EDIFIER Studio R1380T bu modeli de değerlendirebilirim.

Kriterim:Müzik ve sinema izlerken net ses vermeli(ses kartım var cerative zx) Farklı bir marka,model varsa öneriniz onlara da açığım.

Mevcut olarak Logitech z213 kullanıyorum,ağırlıklı kulaklık takıyorum ama elimdekini satıp bazen sesli olarakta net müzik dinlemek istiyorum artık.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 21 Şubat 2024; 12:56:50 >

C
geçen yıl
Yarbay

Müzik dinleyecekseniz Z533 almayın derim. Tweeter'ı yok. Edifier R1280DBs alınıp, ardından sonra subwoofer eklenebilir. Yakın zamanda Edifier Türkiye yeni ürünler getirecek. (Edifier T5 sub ve S360DB modeli) Bunlar beklenebilir. Fiyatları belli değil. Bütçem yok derseniz de, ve illa Logitech derseniz Z533 yerine Z623 bakın derim. En azından thx sertifikası var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.