Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden gitmek (maps'in önerdiği Isparta'dan değil) idealdir. Döşemealtında Havaalanı istikametine saparsanız çevre yolundan havaalanına çıkar ve Antalya merkez trafiğine de girmemiş olursunuz.
Diğer yollarda mesafe az görünse de çift yönlü etaplar çokça mevcut.
Bolu Seben üzerinden gitmenizi tavsiye etmem. Ankara'ya doğru yoldan da tavsiye etmem bence en yine çıkarı Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Kütahya rotasını takip etmek olacaktır. Keyifli yolculuklar dilerim.
Bu arada yola çıkmadan önce şehir merkezinde işiniz varsa erken hareket edin derim, şehir merkesinde bir çok yolu asfalt çalışmaları için kapatıyorlardı az önce
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.